Giuleștenii îl regretă pe George Copos: „Rapid era o forță sub conducerea lui” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 1

Alexandru Ioniță I, atacantul în vârstă de 31 de ani proaspăt revenit la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre perioada în care George Copos era finanțator în Giulești.

Alex Ioniță I a mai evoluat la Rapid între 2009 şi 2012, cu o pauză de un sezon petrecut în Bundesliga, la FC Köln.

Acesta revine în tricoul alb-vișiniu, după un an și jumătate petrecut la UTA Arad, sub comanda lui Gyuszi Balint.

Alex Ioniță I, despre Rapidul lui George Copos

Fotbalistul își amintește perfect perioada bună de la Rapid, cu George Copos la cârma echipei.

Totuși, Alex Ioniță are încredere în tinerii conducători de acum ai Rapidului, Victor Angelescu și Andrei Nicolescu.

„Copos putea face mult mai mult cu Rapid, dar Rapid era o forță sub conducerea lui. Andrei și Victor își doresc, sunt oameni tineri, i-a prins microbul Rapid, iar când te prinde microbul nu mai poți să îl scoți. Cred că ei o să ducă echipa acolo unde îi e locul, în Liga 1”, a spus Alex Ioniță I, la ProSport Live.

Alex Ioniță I revine astfel la Rapid după opt sezoane. În 2010, George Copos îl vindea la FC Koln, pentru 2,5 milioane de euro. Acesta a mai evoluat pentru Orduspor (Turcia), AEL Limassol (Cipru), FC Voluntari, Farul Constanța, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol (Cipru), Sportul Snagov, iar din 2019 a jucat pentru UTA Arad, formație cu care a promovat în prima ligă.

The post Giuleștenii îl regretă pe George Copos: „Rapid era o forță sub conducerea lui” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă