Giovanni Becali vrea să se implice la Dinamo, dar pune condiții. Ce trebuie să se întâmple în „Ștefan cel Mare”: Cortacero trebuie să plece!

3 săptămâni in urmă 15

Giovanni Becali (68 de ani), fost președinte la Dinamo, a analizat situația incredibilă în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fostul impresar afirmă că este gata să se implice la Dinamo și să dea o mână de ajutor conducerii clubului în anumite aspecte. Singura condiție este ca dinamoviștii să scape de Pablo Cortacero, acționarul majoritar spaniol, și să stabilească o conducere administrativă.

Giovanni Becali vrea să se implice la Dinamo, dar pune condiții. Ce trebuie să se întâmple în „Ștefan cel Mare”

„La Dinamo nu se ştie cine conduce! În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie. În al doilea rând, aceşti suporteri trebuie să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum. Iar situaţia economică este primordială.

Dacă nu avea o perspectivă pe cel puţin 4-5 ani, Dinamo nu avea linişte şi rezultate! Se aduc jucători din liga a 3-a, a 4-a sau a 5-a şi mulţi străini când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB.

Dar, în primul rând, trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică. Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal, cum constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri”, a spus Ioan Becali la Look Sport.

The post Giovanni Becali vrea să se implice la Dinamo, dar pune condiții. Ce trebuie să se întâmple în „Ștefan cel Mare”: Cortacero trebuie să plece! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă