Giovanni Becali l-a distrus pe unul dintre jucătorii titularizați de către Mirel Rădoi la echipa națională: „La revedere, ciao! Vârsta te trădează”

1 lună in urmă 1

Giovanni Becali l-a criticat dur pe Claudiu Keșeru, atacantul în vârstă de 34 de ani al lui Ludogoreț, după cele trei partide disputate până acum la echipa națională în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

România a învins cu emoții Macedonia de Nord, scor 3-2, a pierdut la limită în fața Germaniei, scor 0-1, și a fost învinsă de către Armenia, scor 2-3.

Claudiu Keșeru a fost titular în primele două partide, iar în meciul cu Armenia a intrat în minutul 74, în locul lui Alexandru Maxim.

Giovanni Becali l-a criticat dur pe Claudiu Keșeru

Giovanni Becali nu i-a iertat nici pe Vlad Chiricheș și Erik Bicfalvi. Cunoscutul impresar îi transmite lui Mirel Rădoi că ar trebui să mizeze și mai mult pe jucătorii tineri.

„Să jucăm cu un 9 fals. Keșeru, mulțumim, marchează goluri în Bulgaria, la revedere, ciao, dar vârsta te trădează. Pușcaș e nefolositor la echipa națională, ori noi nu stim sa aducem mingea unde vrea el, ori e el un jucător de un nivel mediu. Că dacă nu te impui nici la Reading, în Championship, poftim! Toți de la U21 să joace titulari, Ianis, Dennis Man, Mihăilă, Nedelcearu.

Chiricheș? Pe bancă, rămâi la Sassuolo! Răzvan Marin? Titular. Îl aducem pe Bicfalvi, pe nu știu cine, doar să mai vadă echipa națională”, a spus Ioan Becali, la Sport Total FM.

The post Giovanni Becali l-a distrus pe unul dintre jucătorii titularizați de către Mirel Rădoi la echipa națională: „La revedere, ciao! Vârsta te trădează” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă