Giovanni Becali, informații de ultim moment din Turcia: „Nici la Barcelona n-am văzut așa ceva!” + primele declarații ale lui Moruțan, după ce a semnat cu Galatasaray + preia numărul 10?!

1 lună in urmă 30

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021, 15:42 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 16:00

Ioan Becali, impresarul care a intermediat transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasaray, a confirmat în urmă cu scurt timp că „Oli” a semnat cu Galata.

Giovanni Becali l-a însoțit pe Moruțan în Turcia și a oferit detalii despre modul în care Moruțan a fost primit de pătimașii fani ai celor de la Galatasaray. Mai mult, agentul a spus că va insista pe lângă tehnicianul Fatih Terim ca Moruțan să primească numărul 10. În prealabil, CAlexandru Cicîldău a refuzat dă devină decarul Galatei. 

„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan

GALATASARAY

„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan

Ioan Becali: „Moruțan a semnt pe 5 ani. Are clauză de 25 de milioane de euro”

„Da, s-a semnat contractul, copilul a semnat pe 5 ani. Are clauză de 25 de milioane de euro. În 3, 4 ore va fi prezentat. Urmează să fie înregistrat contractul jucătorului și să primească ceritificatul de transfer. Totul a fost pus la punct. Nu vă pot spune cât câștigă. Voi vorbi cu Terim, vedem dacă punem presiunea numărului 10 pe capul copilului. 

Eu aș vrea să-i pun presiunea pe umeri, ca să vadă ce înseamnă. Dacă vă spun eu cum a fost primit Moruțan, n-o să mă credeți! Întrebați-l și pe Florin Vulturar (celălalt impresar al lui Moruțan) dacă a văzut vreodată o asemenea primire. Eu n-am văzut niciodată așa ceva, nici la Barcelona. A fost primit ca în filmele hollywoodienne sau în filmele indiene”, a afirmat Ioan Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Dacă ia presiunea numărului 10, va trebui să zburde! Mi-a zis președintele că dacă nu confirmă ăștia doi (Cicâldău și Moruțan), nu mai calcă vreun picior de român pe aici. Totuși, președintele mi-a spus că fac parte din famila lui. Îi cunosc soția, îi cunosc soacra - Ioan Becali, agent

Olimpiu Moruțan: „Vreau să fac fanii fericiți!”

„Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din Turcia. Sper să demonstrez aici calitățile pe care le am și să fac fanii fericiți. Încă nu știu dacă vrea numărul 10, vom vedea zilele acestea. O să am emoții, dar vor fi unele emoții pozitive și voi fi motivat să arăt pe teren ce am arătat și la FCSB. De mic visam să joc la o echipă mare”, a declarat și Olimpiu Moruțan, conform sursei citate. 

Playtech: BOMBĂ! Acordul SECRET pentru divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan! Ce au decis cei doi


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă