Giovanni Becali îi cere lui Mirel Rădoi să-și dea demisia. „Își face rău! Trebuia să-și dea seama când a pierdut cu Islanda!”

1 săptămână in urmă 5

Giovanni Becali, renumitul impresar din România, îl critică pe Mirel Rădoi și îi cere selecționerului echipei naționale să își dea demisia.

Vărul lui Gigi Becali i-a transmis lui Mirel Rădoi că ar fi trebuit să își dea seama că nu mai trebuie să continue pe banca primei reprezentative după eșecul cu Islanda, scor 1-2, din barajul pentru EURO 2020.

Giovanni Becali este de părere că Mirel Rădoi își face rău dacă decide să rămână în continuare selecționerul echipei naționale a României. Totodată, impresarul a comentat și despre meciurile jucate de prima reprezentativă în preliminariile CM 2022.

Giovanni Becali îi cere lui Mirel Rădoi să-și dea demisia

„Când îl pui pe Mihăilă, în dreapta, ce să facă el? El joacă în stânga. Când ai doi atacanţi, pe Puşcaş şi Keşeru… Victoria cu Macedonia de Nord nu am meritat-o. Cu Germania puteam pierde cu 4-0, 5-0. Am fost conduşi cu Armenia de 1-0, puteam fi conduşi cu mai mult. A venit Dumnezeu şi ne-a dat la două faze nelucrate. Trebuia să ţinem de 2-1.

Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei. Cred că Rădoi trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriţi. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea”, a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.  

România, o victorie și două înfrângeri în preliminariile CM 2022

Echipa națională a României a jucat trei meciuri în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Reprezentativa noastră a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, și a fost învinsă de Germania și Armania.

După primele 3 etape jucate în preliminariile CM 2022, România ocupă locul 4 în clasamentul Grupei J, cu 3 puncte. Primul loc este ocupat de Armania, cu 9 puncte, iar Macedonia de Nord și Germania sunt la egalitate cu 6 puncte, dar nemții au un golaveraj mai slab și sunt pe 3.

Iată clasamentul Grupei J:

Armenia – 9 puncte Macedonia de Nord – 6 puncte Germania – 6 puncte România – 3 puncte Islanda – 3 puncte Liechtenstein – 0 puncte

 

The post Giovanni Becali îi cere lui Mirel Rădoi să-și dea demisia. „Își face rău! Trebuia să-și dea seama când a pierdut cu Islanda!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă