Giovanni Becali, gata să se implice la Dinamo: „Trebuie lichidat Cortacero prin justiție și ales un președinte! Trebuie făcut ca la FCSB”

3 săptămâni in urmă 12

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021, 16:09 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 16:20

Giovanni Becali, fost președinte la Dinamo, a analizat situația complicată din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare”.

Fost impresar, Becali (68 de ani) spune că este să se implice la Dinamo și să de o mână de ajutor conducerii clubului, în anumite aspecte. Totuși, Giovanni Becali le cere dinamoviștilor să scape de Pablo Cortacero, acționarul majoritar, și să stabilească o conducere administrativă.

Giovanni Becali vrea să ajute Dinamo: „Trebuie să facă precum FCSB”

„La Dinamo nu se ştie cine conduce! În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie. În al doilea rând, aceşti suporteri trebuie să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum. Iar situaţia economică este primordială.

Dacă nu avea o perspectivă pe cel puţin 4-5 ani, Dinamo nu avea linişte şi rezultate! Se aduc jucători din liga a 3-a, a 4-a sau a 5-a şi mulţi străini când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB. 

Dar, în primul rând, trebuie să decidă o conducere. Acum la Dinamo, Eftimescu semnează ce-i zic suporterii. În primul rând, trebuie clarificată situaţia juridică. Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal, cum constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri”, a spus Ioan Becali la Look Sport.

VIDEO Ionel Dănciulescu a vândut bilete la stadionul din Ștefan cel Mare: „Ar trebui să ne concentrăm pe fapte, Dinamo nu moare!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dănciulescu a revenit în „Ștefan cel Mare”! A vândut bilete pentru Voluntari - Dinamo: „Hai să salvăm echipa”

Dănuț Lupu critică deciziile fanilor: „Un strungar nu poate conduce un avion!”

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă