Giovanni Becali confirmă salariul lui Octavian Popescu la FCSB: „Așa mi-a zis Gigi”

2 luni in urmă 8

Giovanni Becali confirmă salariul lui Octavian Popescu la FCSB: 3.000 de euro lunar. Vărul finanțatorului echipei roș-albastre a dezvăluit dialogul cu Gigi Becali.

Popescu, 18 ani, a făcut parte din echipa Under 19 a celor de la Universitatea Craiova şi s-a transferat gratis la FCSB la data de 28 iulie 2020 după ce i-a expirat contractul cu formația din Bănie.

Octavian Popescu e născut la 27 decembrie 2002 și a debutat în Liga 1 la 20 septembrie 2020, în meciul FCSB – FC Argeş, 3-0.

Giovanni Becali confirmă salariul lui Octavian Popescu la FCSB

„Este un jucător bun. Dacă joacă meci de meci? Dacă Gigi l-a luat imediat la echipa mare? I-a făcut și contract bun. E nelipsit. Mie, Gigi mi-a zis: Și dacă era Man, el tot titular juca.

Și cam așa a fost. Atunci lipsea Coman, când a jucat el, dar apoi Gigi mi-a zis că…indiferent, el joacă!”, a declarat Giovanni Becali.

Giovanni Becali, despre salariul lui Octavian Popescu: „I-a făcut 3.000 de euro pe lună și nu știu ce-i va face mai departe”

„Nu are omul dreptate, după ce a jucat bine, să ceară ce vrea? Sau dacă i-a și dat ce a vrut copilul? I-a făcut 3.000 de euro pe lună și nu știu ce-i va face mai departe”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali e convins că Octavian Popescu va fi unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din istoria recentă a Ligii 1 și chiar l-a comparat cu Ansu Fati, vedeta celor de la FC Barcelona: „Ansu Fati e mai bun decât Tavi Popescu? Eu zic că nu este. Eu cred că viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi o valoare mai mare a Europei decât Ansu Fati, peste 3-4 ani”.

Totuși, nu toți cei care activează în fotbal îl laudă pe Octavian Popescu din cauza caracterului său: „La infatuarea pe care o arată, cum gestionează el toate lucrurile, nu-i prevăd un viitor frumos, dacă nu se corectează”.

The post Giovanni Becali confirmă salariul lui Octavian Popescu la FCSB: „Așa mi-a zis Gigi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă