Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man și procesul cu Anamaria Prodan: ”Sunt șanse puține”

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Giovanni Becali, implicat în transferul de 13.000.000 de euro din ianuarie, record pentru Liga 1, a anunțat că Dennis Man urmează să semneze un contract de impresariat cu firma sa în septembrie, când va expira angajamentul cu Anamaria Prodan.

Noi nu avem contract cu Man acum, dar firma va avea după ce termină contractul cu cine a avut înainte, din septembrie. Cine l-a transferat pe Man la Parma e clubul FCSB. Gigi Becali l-a transferat, el s-a pus de acord direct cu președintele Parmei, după ce eu i-am pus în legătură și am încheiat afacerea.

Noi nu avem treabă decât din august încolo. Nu mă deranjează nimic, contractul îl are Man pentru că Gigi Becali a vorbit cu patronul Krause. În rest, ce va face mai departe Dennis Man, din august încolo, va fi problema firmei”, a declarat Giovanni Becali, la Realitatea Sportivă.

În ceea ce privește procesul cu Anamaria Prodan, care solicită daune de 350.000 de euro, Giovanni Becali susține că agentul are șanse mici de câștig.

Are tot dreptul să-l dea în judecată, are contract. Sunt șanse puține, dar fiecare are dreptul să încerce”, a transmis Giovanni Becali.

De la transferul în Serie A, perfectat la finalul lunii ianuarie, Dennis Man a evoluat în 11 partide pentru Parma, reușind un gol, în 2-2 cu Benevento, când a stabilit scorul final, și un assist, pentru Valentin Mihăilă, în 2-0 cu AS Roma.

Etichete: giovanni becali , dennis man , proces dennis man anamaria prodan , dennis man contract
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă