Giovanni Becali a dezvăluit clauza imensă a lui Olimpiu Moruțan: „A semnat pe cinci ani!”

1 lună in urmă 21

Galatasaray are planuri mari cu Olimpiu Moruțan, iar fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Giovanni Becali a subliniat că Moruțan a semnat cu gruparea din Turcia, iar acordul este valabil cinci ani.

Olimpiu Moruțan a plecat în Turcia, pentru a semna cu noua sa echipă, împreună cu fostul impresar Giovanni Becali, Dragoș Sârbu – colaboratorul lui Giovanni Becali, respectiv Florin Vulturar, agentul jucătorului. „Degeaba ceream eu 10 milioane, că el începuse să joace prost și nimeni nu îmi mai oferea acești bani. Nici măcar arabii nu mai voiau să ne dea 10 milioane de euro. Acum a plecat în Turcia, iar Giovanni o să aibă grijă ca totul să fie ok. A plecat cu băiatul acolo. Nu îmi pare rău că l-am dat pe suma asta”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Olimpiu Moruțan, clauză de 25 de milioane de euro la Galatasaray

Olimpiu Moruțan va avea o clauză de reziliere de nu mai puțin de 25 de milioane de euro, iar Giovanni Becali a dezvăluit că totul a fost pus la punct în cursul zilei de miercuri.

„S-a semnat, oficial va fi mai târziu. Jucătorul a semnat. Totul a fost pus la punct. Cât câștigă jucătorul nu vă pot spune, e confidențial. Totul e făcut. A semnat pe cinci ani, asta vă pot spune. Are clauză de 25 de milioane de euro”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Galatasaray a plătit inițial suma de 4,7 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan, la care se mai poate adăuga un bonus de 1,5 milioane de euro în situația în care gruparea Cim Bom se va califica în Europa League la finele acestui sezon.

The post Giovanni Becali a dezvăluit clauza imensă a lui Olimpiu Moruțan: „A semnat pe cinci ani!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă