Giovanni Becali a dat cărțile pe față! Ce spune despre rezilierea contractului cu Florinel Coman: „A fost influențat de un prieten!” + Ce mesaj i-a transmis Victor Becali

1 lună in urmă 3

Florinel Coman, extrema celor de la FCSB, și-a reziliat, recent, contractul de impresariat cu firma deținută de frații Becali. Giovanni Becali a oferit detalii despre „ruptura” neașteptată dintre cele două părți.

Florinel Coman (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, pentru trei milioane de euro. Acesta mai are contract, până în 2022, cu formația deținută de Gigi Becali.

Recent, tânărul jucător a revenit pe terenul de fotbal, după o accidentare de durată. Însă, evoluțiile acestuia au fost mult sub cele din trecut.

Giovanni Becali, despre rezilierea contractului cu Florinel Coman

Fostul impresar consideră că decizia lui Florinel Coman a fost influențată de o persoană apropiată. Deși s-au despărțit pe cale amiabilă, Victor Becali i-ar fi transmis tânărului jucător că tot cu firma deținută de acesta și fratele său va prinde un transfer în străinătate.

„Florinel Coman a zis că vrea să renunțe la contract, mi-a scris că vrea să rămână liber. Orice jucător de al nostru care are un dubiu că nu mai suntem capabili să îl reprezentăm, atunci are ok-ul din partea noastră, S-a întâlnit cu fratele meu și i-a zis că tot cu noi o să plece.

Probabil a fost influențat de un prieten, de cineva din familie, Poate i-a băgat cineva în cap că e mai bine să fie liber”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

The post Giovanni Becali a dat cărțile pe față! Ce spune despre rezilierea contractului cu Florinel Coman: „A fost influențat de un prieten!” + Ce mesaj i-a transmis Victor Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă