Giovanni Becali a anunțat când poate pleca Florin Tănase de la FCSB. „După aceea o să vorbim despre un alt preț!” Ce zice despre atacul lui Gigi

1 lună in urmă 2

Giovani Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Florin Tănase, iar fostul impresar a anunțat când poate pleca „decarul” de la FCSB.

Giovanni Becali susține că nu el este cel care îi stabilește prețul lui Florin Tănase, ci Gigi Becali, iar fostul impresar a transmis că „decarul” nu este de vânzare în acest moment.

Vărul lui Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Florin Tănase din America care ajunge la 3,5 – 4 milioane de euro, dar că prețul acestuia va crește dacă o să reușească să câștige titlul cu FCSB.

Giovanni Becali a anunțat când poate pleca Florin Tănase de la FCSB 

„Eu nu fac prețul la Steaua niciodată. Prețul la Steaua e făcut de Gigi. Nu ne-am certat, Gigi nu mi-a zis nimic. Eu am vb cu Gigi și a zis că știe el pe ce bani îl dă. La Tănase au fost vorbe… Da, de la americani. Trebuie să fie fapte. Unde e oferta? Când o primesc le zic să o trimită către Argăseală ca să ajungă la Gigi.

Tănase trebuie să câștige campionatul cu echipa și după aceea o să vorbim despre un alt preț. Totul e mai ușor când câștigi un trofeu, când joci la echipa națională, când joci în cupele europene”, a spus Giovanni Becali pentru Digi Sport Matinal.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Giovanni Becali a anunțat prețul lui Florin Tănase

Giovanni Becali a dezvăluit că Florin Tănase poate pleca de la FCSB în schimbul sumei de 3,5 – 4.000.000 milioane de euro, iar acest lucru nu a fost pe placul lui Gigi Becali, cel care l-a taxat pe vărul său.

Negociez cu voi? Întrebați-l, mă, pe Giovanni, el face și prețurile. Văd că el zice, ăla 7 milioane, ăla 3 milioane. Întrebați-l pe el, daca știe el mai bine. 

Nu știu eu, el știe bine, întrebați-l pe el. Tănase nu poate să aibă preț la ora asta, când nu suntem în perioadă de transferuri. Întrebați-l, mă, pe Giovanni. Că Tănase face 2-3, Man face 7-8, Coman face 7-8… El știe”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord.Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite – Giovanni Becali

The post Giovanni Becali a anunțat când poate pleca Florin Tănase de la FCSB. „După aceea o să vorbim despre un alt preț!” Ce zice despre atacul lui Gigi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă