Giovanni Becali a anunțat că va relua discuțiile cu Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan: „Dacă vor reuși să facă asta, e posibil să ajungă de acum la Istanbul!”. Care e planul turcilor

2 luni in urmă 38

Impresarul Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, ar putea ajunge în cele din urmă la Galatasaray, încă din această vară, dacă turcii reușesc să își ducă planul la bun sfârșit.

Deși Gigi Becali, patronul de la FCSB, a asigurat că nu va renunța nici măcar la un euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, vărul său consideră că suma de 10 milioane este exagerat de mare.

De asemenea, Giovanni Becali a explicat că există șanse ca Olimpiu Moruțan să ajungă în această vară la Galatasaray, pentru că turcii doresc o reconstrucție cu jucători tineri.

Giovanni Becali a anunțat că va relua discuțiile cu Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Problema stă însă în salariile mari ale actualilor jucători de la Galatasaray. Potrivit spuselor lui Giovanni Becali, turcii vor să scape de fotbaliștii bine plătiți.

„Nu a picat definitiv. Eu voi relua discuțiile cu Galata la finalul lunii. Totul depinde de ceea ce vor reuși șefii acestui club până atunci. Ei caută să scape de anumiți fotbaliști cu salarii enorme, în frunte cu Falcao. Dacă vor reuși, atunci e posibil ca Moruțan să ajungă la Istanbul încă de acum.

Terim mi-a recunoscut că Galata nu are echipă de Champions League și că trebuie o reconstrucție totală în următorii 2-3 ani, cu jucători tineri, motivați. Repet, situația lui Moruțan depinde de cum va putea Galata să rezolve anumite despărțiri în următoarele trei săptămâni.

Nu a fost vorba despre așa ceva fiindcă a existat o procură pe care eu o aveam de la FCSB și în care se spunea în mod clar că prețul e de 10 milioane de de euro, niciun euro mai puțin. Probabil că dacă ar fi făcut vreo ofertă, aceasta ar fi fost la 5-6 milioane, hai 7, cel mult! Dar 10 milioane, nu”, a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Olimpiu Moruțan ar putea deveni cel de-al 15-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Alexandru Cicâldău.

  • 2.8 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
  • 33 de meciuri a jucat Olimpiu Moruțan pentru FCSB în sezonul trecut al Ligii 1, reușind să înscrie și opt goluri.

The post Giovanni Becali a anunțat că va relua discuțiile cu Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan: „Dacă vor reuși să facă asta, e posibil să ajungă de acum la Istanbul!”. Care e planul turcilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă