Giovani Becali a dezvăluit cine va fi viitorul selecționer al naționalei după plecarea lui MIrel Rădoi: „Am vorbit cu el, vine, dar vrea 25.000 de euro pe lună”

3 săptămâni in urmă 14

Impresarul Giovani Becali crede că Ladislau Boloni ar putea fi varianta ideală dacă Mirel Rădoi nu se răzgândește și pleacă de la prima reprezentativă.

Naţionala României întâlneşte, joi, de la ora 21.45, reprezentativa Islandei, într-unul dintre meciurile decisive pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale din 2022.

Meciul se va disputa pe Stadionul Steaua, în grupa J de calificare la Cupa Mondială. Duminică, în ultimul meci din grupa J, România va întâlni Liechtenstein.

Ioan Becali a dezvăluit cine va fi viitorul selecționer al naționalei după plecarea lui MIrel Rădoi: „Am vorbit cu el, vine, dar vrea 25.000 de euro pe lună”

Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la națională indiferent de deznodământul acestor două meciuri, cu Islanda (11 noiembrie) și Lichtenstein (14 noiembrie), o decizie luată în semn de protest față de FRF, pentru modul în care forul a gestionat colaborarea dintre cele două părți până acum.

Giovani Becali spune să uităm de Mircea Lucescu și să ne gândim la Gheorghe Hagi.

„Eu cred că pleacă, pentru că îl știu un om de cuvânt, un om încăpățânat. Și nu e vorba de bani, plus că nu cred că are o ofertă în momentul ăsta. El vrea să preia o echipă de club, să fie 8-10 ore pe zi cu jucătorii, ca să implementeze ce are el în cap.

Și are în cap! Discursul lui Rădoi e fabulos din punctul ăsta de vedere și de aceea a avut și presa lângă el atâta timp. Nu-și poate pune în practică ideile la națională, unde are 6 meciuri pe an”, a declarat Giovani Becali pentru Fanatik.

„Răzvan Burleanu a jucat la loterie cu naționala până acum”, crede Becali

„Pe Lucescu să-l uităm. Hagi e cea mai bună variantă, dar nu poate lăsa Farul în situația asta niciodată! Dan Petrescu s-a băgat iar la CFR. Nu cred că Olăroiu se sacrifică să vină la națională pe 15.000 de euro, îi cad tresele! Probabil tot dintre cei tineri. Mutu poate fi o variantă. Oricum Burleanu a jucat la loterie cu naționala până acum.

Și Boloni ar fi o soluție, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la națională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună și mi-e greu să cred că federația vrea și poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni”, a încheiat cunsocutul impresar.

The post Giovani Becali a dezvăluit cine va fi viitorul selecționer al naționalei după plecarea lui MIrel Rădoi: „Am vorbit cu el, vine, dar vrea 25.000 de euro pe lună” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă