Giorgio Chiellini și-a găsit singur urmaș la Juventus! Pe cine și-ar dori să-l vadă jucând în locul său, după retragere

1 lună in urmă 47

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Cu toate acestea, proaspătul campion european se apropie de finalul carierei, iar formația "bianconeri" va trebui să îi găsească un înlocuitor pe măsură.

Giorgio Chiellini a dezvăluit cine i-ar fi înlocuitorul potrivit la Juventus, după retragerea sa

Deși a semnat recent o nouă înțelegere valabilă pe doi ani, chiar și Chiellini a recunoscut că se va retrage curând. Într-un interviu acordat recent pentru RSI, căpitanul torinezilor a declarat că și-ar dori să îl vadă în locul său pe Manuel Akanji, actualul stopper de 26 de ani al celor de la Borussia Dortmund.

"Mereu am fost intrigat de către Akanji, prin faptul că el încă mai are multe de arătat și, în opinia mea, se apropie de vârsta potrivită pentru a atinge vârful de carieră, deși încă mai are nevoie de acel pas final. Se va elibera un loc curând odată cu retragerea mea, așa că va avea unde să joace", a mărturisit Chiellini.

  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Manuel Akanji, potrivit celor de la Transfermarkt.
  • 21,5 milioane de euro a plătit Borussia Dortmund pentru Manuel Akanji celor de la FC Basel, acum aproximativ doi ani și jumătate.

Giorgio Chiellini și-a prelungit contractul cu Juventus

În vârstă de 37 de ani, Chiellini a cucerit 9 titluri consecutive de campion al Italiei cu "Bătrâna Doamnă", detronată în acest an de Inter Milano, şi a disputat două finale ale Ligii Campionilor, în 2015 şi 2017.

El formează la Juventus, împreună cu Leonardo Bonucci, unul dintre cele mai faimoase cupluri de fundaşi centrali din fotbalul actual.

"Giorgio face parte integrantă din istoria lui Juve, dar şi din prezentul şi viitorul clubului", precizează gruparea torineză într-un comunicat.

Etichete: juventus , borussia dortmund , giorgio chiellini , manuel akanji
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă