Gina Pistol, primul mesaj după ce a devenit mamă de fetiță. „Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință”

1 lună in urmă 9

Gina Pistol a devenit pentru prima oară mamă, în urmă cu trei zile, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Astăzi, vedeta de la Antena 1 a postat primul mesaj pe contul de socializare, la scurt timp după ce iubitul ei a lansat piesa dedicată special fiicei lor, „Până la tine”.

„Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStory în timp ce rula melodia lui Smiley dedicată fiicei lor.

Gina Pistol, primul mesaj după ce a devenit mamă de fetiță. „Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință”

La doar o zi de la lansare, cea mai nouă melodie a sa a fost ascultată de peste jumătate de milion de oameni pe platforma Youtube și, de asemenea, a adunat peste 27 de mii de aprecieri. 

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!».

Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram, după ce fetița lui s-a născut.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă