Gina Pistol, hărţuită pe Internet. Vedeta a izbucnit: „Îşi dă cu părerea neîntrebată”

3 săptămâni in urmă 13

Gina Pistol, hărţuită pe Internet. Vedeta a publicat recent un videoclip pe Instagram, iar o fană a criticat modul în care s-a îmbrăcat, catalogând-o drept „penibilă”.

Iubita lui Smiley nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat imediat, publicând astfel mesajul ei. ”Ea e Claudia. Claudia își dă cu părerea neîntrebată. Nu fi ca Claudia”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Citeşte şi: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil: „Se știe foarte bine povestea noastră”

Gina Pistol, hărţuită pe Internet

Nu este prima oară când Gina Pistol este atacată de hateri pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite se teme însă ca astfel de amenințări să nu -și găsească echivalent în viața reală și să aibă repercursiuni asupra ei ori asupra fetiței.

Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, spunea Gina Pistol pe InstaStory, în trecut.

Fiica lui Smiley a făcut primii paşi

Fanii sunt înnebuniţi după Josephine, chiar dacă părinţii ei nu i-au dezvăluit chipul până acum, iar artistul şi iubita lui împărtăşesc multe momente pe reţelele de socializare.

Gina Pistol a postat un video cu fetiţa ei, în care face primii paşi. „Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge» încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate„, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram. (Vezi AICI video-ul)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă