Gina Pistol, atacată dur înainte să nască. Cine și-a permis s-o jignească

1 lună in urmă 25

Oana Zăvoranu nu ”iartă” pe nimeni. Bătrân, femeie însărcinată, fiecare poate sta la coadă pentru a-i primi critica. Drept urmare, Gina Pistol nu i-a lipsit din vizor. Ce a spus despre ea?

Gina Pistol, atacată înainte să nască. „De ce mă stârniți?”

Deși între cele două nu este cunoscut vreun conflict ori vreo privire nelalocul ei, Oana Zăvoranu nu trece peste faptul că Gina este și ea de ceva vreme o persoană publică ce împărtășește cu urmăritorii ei păreri despre diferite produse, face recomandări, deci are parteneriate plătite. Așadar, din punctul de vedere al Oanei, este influencer.

Actrița a răspuns cu sinceritate unei întrebări adresate de un fan, care a vrut să știe părerea brunetei despre prezentatoarea TV. „De ce mă stârniți? Păi cam ce părere aș putea avea când și asta rupe giveway-urile, codurile și arondurile?”, a spus Oana Zăvoranu.

Iulia Albu, despre Oana Zăvoranu și Dana Budeanu

„Un alt subiect despre care îmi scrieți foarte mult este ce părere am despre persoanele care comentează fie ținute, fie ceea ce se întâmplă în mediul online, cu referire directă la Dana Budeanu și Oana Zăvoranu. Îmi mențin părerea că o persoană care vorbește despre un domeniu trebuie să-l stăpânească, drept pentru care o persoană care traduce în limba română o carte, știți povestea, care nu are niciun fel de cultură, un comportament complet grobian, n-ar trebui să vorbească despre stil niciodată – și aici vorbesc despre prima persoană la care făceam referire mai devreme.

Iar despre Oana Zăvoranu consider că datorită experienței în actorie și datorietă experienței în televiziune poate să facă asta bine, și o face bine. O face cu umor, dar și argumentat, ceea ce este un lucru foarte bun. Eu vreau să știți că întotdeauna vor încuraja persoanele care cred că fac o treabă bună, indiferent că îmi sunt mie simpatice sau nu, fără referire la subiectul de față. Întotdeauna voi aprecia oamenii care fac lucrurile bine și argumentat.

Nu sunt de acord, poate, cu o modalitate prea dură de abordare, că nu sunt neapărat de acord cu atacurile și comentariile legate de felul în care arată unele persoane.  Însă, este adevărat că noi, din păcate, trăim într-o societate și într-o lume în care exemplele la care ne raportăm au ajuns să fie doar valori false. Nu mai apreciem actori, cantautori”, a spus Iulia Albu într-o înregistrare video publicată pe Instagram.

The post Gina Pistol, atacată dur înainte să nască. Cine și-a permis s-o jignească appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă