Gina Pistol, apariţie video surpriză. Cum arată vedeta, la patru zile după naştere

1 lună in urmă 2

Gina Pistol a postat sâmbătă după amiază un video pe Instagram, în care li se adresează fanilor. Ea are astfel o primă apariţie publică în calitate de mămică. Chiar dacă vorbim de o apariţie vituală, pe chipul prezentatoarei de la Asia Express şi Chefi la Cuţite se poate vedea oboseala, provocată poate de naştere sau de nopţile nedormite pentru a avea grijă de fetiţa sa.

Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley, în clipul de pe Instagram.

Citeşte şi Gina Pistol și Smiley au decis! Ce nume va purta fiica celebrului cuplu

Vă mulțumim frumos și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă vorba ta, suntem într-un roller coaster emoțional. Le mulțumim celor de la clinică, începând de la secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist, medicului meu. Au foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați și pe lângă asta, cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată!”, a spus şi Gina Pistol.

Citeşte şi Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet

Gina Pistol, video pe Instagram:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă