Gimnastică masculină, fără niciun sportiv în finalele pe aparate de la Europenele de la Basel. Marian Drăgulescu, abia locul 24

2 săptămâni in urmă 27

Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu au concurat joi seara în calificările Campionatului European de la Basel.

Niciunul dintre cei menționați nu a obţinut loc pentru finalele pe aparate. Rezultatele obţinute de gimnaştii tricolori în calificările de joi sunt:

Marian Drăgulescu – sărituri 14.000; Andrei Muntean – paralele 14.525, sol 13.933; Emilian Neagu – inele 14.000, sol 12.000.

Gimnastică masculină, fără niciun sportiv în finalele pe aparate de la Europenele de la Basel. Marian Drăgulescu, abia locul 24

Marian Drăgulescu, 40 de ani, s-a clasat pe locul 24 în calificările Campionatelor Europene de la Basel, însă gimnastul revine după o accidentare.

Astfel, în finalele masculine, România nu va avea niciun reprezentant. Astfel, dintre cei șase gimnaști români participanți la aceste Campionate Europene singura calificată în finale este Larisa Iordache. Ea și-a obținut locul la individual compus, bârnă și sol.

Romanian teams for Basel confirmed by the Federation yesterday:
WAG: Iordache, Duță and Ceplinschi
MAG: Drăgulescu, Muntean and Neagu.@thegymterdotnet

— Larisa’s Achilles (@rogymenthusiast) April 14, 2021

La 40 de ani însă, Marian Drăgulescu este calificat la JO de la Tokyo.

CE de la Basel a adunat la start peste 110 gimnaşti din 32 de ţări. La CE de la Basel, vineri va avea loc finala la individual-compus, la feminin şi masculin, iar sâmbătă şi duminică, finalele pe aparate, de asemenea la feminin şi masculin.

Aden Asil is going to #Toyko2020! 🤸

Turkey’s gymnast Adem Asil secures 84.032 points in men’s all-around qualifications at the Basel 2021 European Artistic Gymnastics Championships to book his place at #Tokyo2020! 👏 🇹🇷 #TeamTürkiye pic.twitter.com/Lblk0SXc0S

— TOC (@TOC_Olympic) April 22, 2021

Marian Drăgulescu visează medalie la a 5-a Olimpiadă din carieră

„Îmi doresc o medalie la Tokyo. Sper să prind o zi bună, sper ca pregătirea să îmi meargă aşa cum doresc şi să fiu sănătos. Am şanse mari, sunt încă printre cei mai buni gimnaşti din lume la sărituri şi pot face o surpriză plăcută la Tokyo.

Nu e nicio presiune în plus pentru mine în afară de faptul că sunt Jocurile Olimpice, cea mai mare competiţie din viaţa unui sportiv. Este a cincea ediţie pentru mine, deci am ceva experienţă, dar într-un concurs contează şi forma din ziua respectivă”, declara Marian Drăgulescu anul trecut.

The post Gimnastică masculină, fără niciun sportiv în finalele pe aparate de la Europenele de la Basel. Marian Drăgulescu, abia locul 24 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă