Gimnasta Larisa Iordache nu va concura în finalele pe aparate de la Europene. Ea a fost externată din spital, după o criză renală severă

2 săptămâni in urmă 14

Larisa Iordache, 24 de ani, a părăsit sâmbătă, 24 aprilie, spitalul în care a fost internată miercuri, după concursul de calificare de la Campionatul European de la Basel, Elveția. Gimnasta, care a pierdut finala de invidual compus, nu va concura nici în finalele pe aparate în care era calificată, informează CS Dinamo.

Criza renală a fost una severă, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice. Aflată sub efectul acestora, Larisa Iordache ar fi riscat o accidentare dacă ar fi concurat duminică în concursul pe aparate, unde era calificată la sol și la bârnă (cu cea mai mare notă), a informat CS Dinamo, club la care sportiva e legitimată.

În aceste condiții, Larisa și antrenorii Cristian și Lăcrămioara Moldovan au decis că decizia cea mai bună este renunțarea la concurs.

Medalia de aur la individual compus la CE de la Basel a revenit rusoaicei Viktoriei Listunova, 15 ani, (56.731 puncte), urmată de compatrioata Angelina Melnikova (55.432) si de britanica Jessica Gadirova (55.100).

Foto: Facebook Federația Română de Gimnastică

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă