Gigi Mulțescu, umilit de spaniolii de la Dinamo. „Au fost aroganți și ne făceau amatori”. Cine poate salva de la faliment clubul din „Ștefan cel Mare”

1 month ago 24

Gigi Mulțescu, uitat de spaniolii de la Dinamo. Conducătorii care au cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță nu i-au dat niciun leu din salariul trecut în contract. Antrenorul este foarte dezamăgit și le aduce aminte investitorilor că și-a riscat sănătatea, prezentându-se la meciuri și la antrenamente în plină pandemie de COVID-19.

Gigi Mulțescu a condus Dinamo în finalul sezonului trecut și a stat pe banca echipei și în primele două partide din acest sezon. A fost schimbat, în etapa a treia, de Cosmin Contra, iar la despărțire fanii i-au aclamat și l-au aplaudat. Mulțescu a rămas angajatul clubului Dinamo, doar că nu și-a primit salariul.

„Pentru mine este o situație neplăcută. Eu am venit într-un moment greu la echipă, la vârsta mea… Și a mai fost și povestea asta cu pandemia. Am salvat echipa de la retrogradare și nu mă așteptam ca spaniolii să se poarte cu noi, așa cum s-au purtat. 

S-au purtat urât cu noi, au fost aroganți. Ne făceau amatori, nu pe noi, pe toți cei din fotbalul românesc, a atacat Gigi Mulțescu la Digi Sport.

„Dinamo poate câștiga titlul”

Jucătorii și antrenorul Cosmin Contra s-au plâns și ei că nu sunt plătiți. „Guriță” a făcut socotelile și a dezvăluit că în o sută de zile la Dinamo nu a primit niciun euro. Gigi Mulțescu este convins că trupa din Ștefan cel Mare poate câștiga titlul, dacă se rezolvă problemele financiare. Dinamo se află în acest moment pe locul 14 la 18 puncte de liderul FCSB.

„Am privit cu mare entuziasm venirea spaniolilor. Mă gândeam că au un plan bun, dar am văzut că lucrurile nu stau așa. Contra și echipa au avut probleme pentru că nu construiește nimic în două etape. Am fost nemulțumit și nedreptățit și lucrurile nu au fost în regulă.

Domnul Nicolae Badea ar fi o soluție?

Este un om de mare succes și ar fi foarte bine. Domnul Badea are încă o rană sângerândă și el a spus că nu a plecat de la Dinamo. Eu spun că această echipă poate să câștige campionatul!

Dacă se găsesc doi oameni de afaceri care să discute cu jucătorii, să mai accepte reducerea contractului, ar fi foarte bine. Eu spun că pot să termine campionatul pe primul loc. Dacă aș avea 50 sau 60 de milioane aș investi la Dinamo”, a mai declarat Gigi Mulțescu.

The post Gigi Mulțescu, umilit de spaniolii de la Dinamo. „Au fost aroganți și ne făceau amatori”. Cine poate salva de la faliment clubul din „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools