Gigi Mulțescu, strigăt de disperare după eșecul cu CFR Cluj: „Miroase a iz de Paszkany! Îmi vine să urlu!” + Acuzații dure la adresa lui Marcel Bîrsan: „Acești arbitri nu sunt oameni”

4 săptămâni in urmă 13

Gigi Mulțescu a fost un munte de indignare după meciul pierdut de Dinamo, 0-1 la CFR Cluj. Antrenorul a acuzat după meci atât echipa gazdă, cât și arbitrajul lui Marcel Bîrsan.

Dinamo a pierdut la Cluj, 0-1 cu CFR, după un meci în care Marcel Bîrsan a eliminat doi dinamoviști. Ion Crăciunescu l-a criticat extrem de dur pe centralul partidei.

Pentru Dinamo a debutat Kongshavn, care a impresionat după eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan.

Gigi Mulțescu, strigăt de disperare după eșecul cu CFR Cluj: „Miroase a iz de Paszkany și Mureșan! Îmi vine să urlu!” + Acuzații dure la adresa lui Marcel Bîrsan

„Mă încearcă un sentiment de indignare, dar nu pot să mă duc decât în pădure, să urlu acolo. Este inimaginabil, miroase a iz de Pazskany și de Mureșan.

Ce pot să le spun mai mult, cuvintele sunt prea slabe. Nici nu merită niciun fel de atenție. Acești arbitri nu sunt oameni. Sunt injuste și incorecte, același gen de fault, poți să dai fault, dar să dai galben???

Nu pot să discut prea mult de asta. E tragic, să recunoaștem. O să vedem. Răuță lipsește, cumul de cartonașe, dar să vedem. Ne adunăm, nu mor câinii când vor alții.

Când a fost transferat a fost un cor al ciocănitorilor, clevetitorilor, că ce caută un asemenea portar. Și-a asteptat rândul, dar se vede ce portar de clasă”, a declarat Gigi Mulțescu la finalul meciului.

CFR Cluj – Dinamo! ECHIPELE DE START

CFR CLUJ: Bălgrădean – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Hoban, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache
REZERVE: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Sigurjonsson, Soares, Itu, Păun, Omrani
ANTRENOR: Edward Iordănescu

DINAMO: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore – Gol, Răuță, Anton – Mihaiu, Nemec, Fabbrini
REZERVE: Mitrovic, Ehmann, Puljic, Crețu, Stan, Mustafa Bani, Stere, Blejdea, Moldoveanu
ANTRENOR: Gigi Mulțescu

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Arbitri: Marcel Bîrsan, Florin Danșa, Andrei Constantinescu

The post Gigi Mulțescu, strigăt de disperare după eșecul cu CFR Cluj: „Miroase a iz de Paszkany! Îmi vine să urlu!” + Acuzații dure la adresa lui Marcel Bîrsan: „Acești arbitri nu sunt oameni” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă