Gigi Mulțescu, reacție greu de înțeles despre cazurile de COVID-19 de la Dinamo. „N-am informații, nu știu dacă a ajuns și ce s-a întâmplat!”

3 săptămâni in urmă 2

Gigi Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, a avut o reacție greu de înțeles în momentul în care a fost întrebat despre cazurile de COVID-19 apărute la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Tehnicianul formației din „Groapă” susține că el nu a fost atins de virusul asiatic, dar a lăsat să se înțeleagă că habar nu are ce se întâmplă cu fotbaliștii săi despre care ProSport a anunțat că sunt infectați cu noul coronavirus.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gigi Mulțescu, reacție greu de înțeles despre cazurile de COVID-19 de la Dinamo

Antrenorul „câinilor” susține că nu știe nimic despre Ante Puljic, chiar dacă fundașul ar fi trebuit să se prezinte la antrenamentele echipei din „Groapă”.

„Eu nu am fost atins de COVID. Nu știu. Am fost testați înaintea meciurilor de la Iași  și am fost negativi. Acum am am făcut din nou teste pentru meciul din Ucraina. Eu nu știu. Așteptăm să vină rezultatele. Nu au venit rezultatele. Nu am informații despre Puljic, nu știu dacă a ajuns și ce s-a întâmplat acolo. Am făcut câte două antrenamente zi de zi. Puljic a fost învoit, dar nu știu ce a făcut pe acolo. El a stat foarte mult în țară, nu a fost plecat deloc și acum i-am dat o zi în plus de vacanță. Sigur că aș regreta dacă ar avea COVID, dar nu e nicio problemă.

Nu cred că e în pericol deplasarea în Ucraina. Astăzi ne-am făcut testele și așteptăm. Nici nu știu ce se va întâmpla dacă sunt pozitivi, nu am luat asta în considerare. Eu vreau să cred că lucrurile vor merge pe un făgaș normal și acțiunea va avea succes. Vreau să văd partea pozitivă. O să ne confruntăm cu o echipă precum Dinamo Kiev, una puternică, cu un fotbal foarte bun. Sperăm să câștigăm ceva din această aventură”, a spus Gigi Mulțescu pentru „Fotbal Club” de la Digi Sport TV.

The post Gigi Mulțescu, reacție greu de înțeles despre cazurile de COVID-19 de la Dinamo. „N-am informații, nu știu dacă a ajuns și ce s-a întâmplat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă