Gigi Mulțescu, plin de nervi și în Cupa României! Dinamo a cerut două penalty-uri în mai puțin de 10 minute, în meciul cu Astra Giurgiu

1 lună in urmă 23

Dinamo a cerut două penalty-uri în prima repriză a duelului cu Astra Giurgiu, din Cupa României, însă Sebastian Colțescu nu le-a dat dreptate oaspeților.

Adam Nemec a fost primul dinamovist care a solicitat lovitură de pedeapsă, iar apoi a venit și rândul lui Mihaiu să ceară o lovitură de la 11 metri.

Astra Giurgiu s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a eliminat-o în sferturi pe Petrolul Ploiești, scor 3-0, în deplasare. De partea cealaltă, Dinamo s-a impus în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 3-1. Partida dintre Astra și Dinamo este Live Video Online pe prosport.ro.

Dinamo a cerut două penalty-uri în meciul cu Astra, în semifinalele Cupei României

După ce Krpic a deschis scorul repede pentru gazde, dinamoviștii, care așteaptă revenirea portarului Mihai Eșanu, așa cum a scris ProSport, au căutat să egaleze până la pauză.

Echipa lui Gigi Mulțescu n-a jucat rău și a cerut două lovituri de la 11 metri: în minutul 27, Adam Nemec a căzut de lângă Lamanje, dar jocul a fost lăsat să continue.

Apoi, tot fotbalistul francez format de Grenoble putea să producă un penalty, de această dată după duelul cu Mihaiu, pe care l-a împins în careu, așa cum s-a putut observa și pe reluările de la tv.

Astra – Dinamo | Echipele de start

Astra: Lazar – Raspopovic, Găman (cpt.), Graovac, Lamanje – Boe-Kane, Canadjija – Stahl, V. Gheorghe, Riza – Krpic.

Rezerve: Maximilian Popa, Goncalves, Wuthrich, Carneiro, Crepuljia, Igor Jovanovic, Montini, Merloi, Balaure.
Absenți: Răduț (accidentat), Fatai, Ioniță, Seto (suspendați de ANAD)
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: Kongshavn – Sorescu (cpt.), Bejan, Albentosa, R. Grigore – Răuţă – Gol, Anton, Achim – Mihaiu, Nemec.

Rezerve: A. Mitrovic, Steliano Filip, Nepomuceno, Blejdea, Giani Stere, Morsay, Fabbrini, Ahmed Bani, Puljic.

The post Gigi Mulțescu, plin de nervi și în Cupa României! Dinamo a cerut două penalty-uri în mai puțin de 10 minute, în meciul cu Astra Giurgiu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă