Gigi Mulțescu, pe cale să revină la „cârma” lui Dinamo! De ce depinde semnarea contractului: „Va relua antrenamentele!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

Ionel Gane și-a dat demisia de pe banca lui Dinamo, după înfrângerea, din campionat, cu FC Argeș, 1-2. Favorit să-i ia locul este Gigi Mulțescu, iar ProSport a aflat de ce depinde revenirea „SMURD-ului” la conducerea echipei din „Ștefan cel Mare”.

Gigi Mulțescu (69 de ani) fusese îndepărtat de pe banca lui Dinamo, în luna august a anului trecut, după revenirea lui Cosmin Contra.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Gigi Mulțescu, pe cale să revină la „cârma” lui Dinamo

Sursele ProSport susțin că Gigi Mulțescu se află în drum spre clubul roș-alb, urmând să semneze un contract de manager general cu puteri depline. Deși oficialii lui Dinamo consideră că Mulțescu este noul antrenor al echipei, „SMURD-ul” ar putea să refuze acest post, în cazul în care nu-i va fi adus stafful pe care și-l dorește.

Peluza Cătălin Hîldan a posta un mesaj pe pagina de Facebook în care este anunțat faptul că, începând cu ora 16:00, Gigi Mulțescu va conduce antrenamentul echipei.

„Acolo unde este emblema lui Dinamo, ACOLO ESTE ȘI INIMA NOASTRĂ!

La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut”, se arată în mesajul postat de PCH.

The post Gigi Mulțescu, pe cale să revină la „cârma” lui Dinamo! De ce depinde semnarea contractului: „Va relua antrenamentele!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă