Gigi Mulțescu, într-o formă de zile mari! Declarație în versuri după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo: „E unul care cântă mai dulce decât mine?”. Ce spune despre starea sa de sănătate | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 10

Dinamo l-a readus pe Dusan Uhrin, după plecarea lui Gigi Mulțescu de pe banca echipei. Întrebat despre revenirea cehului la „cârma” formației roș-albe, Gigi Mulțescu a avut un răspuns savuros.

Dusan Uhrin (53 de ani) a mai antrenat-o pe Dinamo timp de șapte luni, în perioada august 2019 – martie 2020.

Dinamo se află pe locul 8 din play-out-ul Ligii 1, cu 15 puncte.

Gigi Mulțescu, declarație în versuri după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo

Gigi Mulțescu consideră că Dinamo va reuși să iasă din situația nefastă, din prezent, și nu crede că va retrograda. În plus, într-un mod aparte, tehnicianul a citat din poezia „Unor critici”, de Vasile Alecsandri, când a fost întrebat despre cum vede revenirea lui Dusan Uhrin în „Groapă”.

„Este un pasaj dintr-o poezie frumoasă: «E unul care cântă mai dulce decât mine? Cu-atât mai bine țării, și lui cu-atât mai bine». Aș mai adăuga și: «Lui Dinamo cu-atât mai bine».

Eu sunt convins că viitorul este unul mai bun. Eu cred (n.r. că se va salva de la retrogradare). E un pas înainte că au câștigat un punct și din aproape în aproape… să mai revină câțiva jucători, care au fost accidentați, iar lucrurile se vor mai așeza. Echipa are un avantaj. Noi am prins perioada cu întreruperea pentru echipa națională și atunci am pus la punct pregătirea fizică. Are fondul pe care poate să construiască”, a declarat Gigi Mulțescu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Cât despre problemele de sănătate care s-au vehiculat, în ultima vreme, că le-ar avea, Gigi Mulțescu spune că nu se pune problema despre așa ceva și că este „sănătos tun”.

„Sunt sănătos tun! La mine vârsta cronologică nu e egală cu vârsta biologică”, a mai spus Gigi Mulțescu.

The post Gigi Mulțescu, într-o formă de zile mari! Declarație în versuri după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo: „E unul care cântă mai dulce decât mine?”. Ce spune despre starea sa de sănătate | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă