Gigi Mulțescu, gata să facă primul transfer la Dinamo! Testează un atacant sârb

3 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021, 11:57 / Actualizat marti, 23 martie 2021 12:19

Dinamo încearcă să găsească soluții care să dinamizeze atacul echipei lui Gigi Mulțescu. În condițiile în care ofensiva „câinilor” este la pământ, iar echipa a reușit doar două goluri și două puncte în ultimele 8 etape. Primul transfer ar putea fi Nemajna Petrovic.

Formația din Ștefan cel Mare a suferit la capitolul ofensiv, confruntându-se cu probleme multiple. Adam Nemec s-a accidentat, de abia acum și-a revenit după mai bine de o lună, iar Magaye Gueye este suspendat din cauză că a fost depistat cu cocaină la un test doping. „Câinii” vor testa un atacant sârb, născut în Elveția, Nemanja Petrovic, care a bifat o selecție la selecționata U15 a țării sale.

Nemanja Petrovic, în probe la Dinamo

Conform surselor GSP, fotbalistul de 23 de ani urmează să fie verificat de staff-ul lui Gigi Mulțescu în următoarea perioadă, pentru a vedea dacă se impune transferul. Jucătorul s-a despărțit anul trecut, în vară, de Linth (liga a 4-a din Elveția). 

Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth.

VIDEO  EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, praf peste tot! Cifrele dezastrului din tot clubul alb-roșu

Verdict dur despre haosul de la Dinamo: „Acolo e o bombă neexplodată, a spus-o și Achim”

Playtech: Dana Budeanu și-a testat fiicele de covid-19. Ce descoperire uluitoare a făcut, de fapt VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă