Gigi Mulțescu, avertizat de una dintre emblemele lui Dinamo: „Cu siguranță va fi schimbat, chiar dacă salvează echipa”

1 lună in urmă 17

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021, 09:00 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 09:18

Claudiu Vaișcovici (58 de ani), fost jucător emblematic pentru Dinamo, este îngrijorat de situația lui Gigi Mulțescu (69), actualul antrenor principal din „Ștefan cel Mare”.

Supranumit „SMURD”, Gigi Mulțescu nu a reușit să o revitalizeze pe Dinamo după ce a fost numit antrenor principal. „Câinii roșii” continuă să se scufunde, iar antrenorul lui Dinamo pare depășit de situație, decepționat și lipsit de energie.

Acest lucru îl îngrijorează pe Vaișcovici, care se teme pentru sănătatea lui Mulțescu: „La cum îl știam eu pe Gigi acum mi se pare slăbit, mi-e și frică să nu pățească și el ceva. Pentru că el nu e genul care să fie indiferent, pune suflet în ceea ce face acolo”.

Claudiu Vaișcovici: „Mulțescu nu va fi păstrat la Dinamo”

Chiar dacă Mulțescu va reuși să o scape pe Dinamo de retrogradare, Vaișcovici crede că „SMURD-ul” va fi înlocuit cu un an alt antrenor, așa cum s-a întâmplat și vara trecută, când conducerea spaniolă l-a adus pe Cosmin Contra.

„Oamenii tot îl forțează, dar dacă ar fi găsit un înlocuitor zilele astea care era de acord să preia echipa i-ar fi strâns mâna. E de apreciat pentru că a venit într-o perioada atât de dificilă. Dacă reușește să salveze echipa și va dori să mai rămână și din vară încolo cu siguranță nu va fi păstrat. Vor aduce un alt antrenor în locul lui așa cum s-a întâmplat și anul trecut când a fost instalat Contra. 

Îmi aduc aminte că la fel pățea și Cornel Țălnar. Atunci când erau bani la Dinamo erau angajați antrenori cu nume, în momentul cand respectivii dădeau greș se apela din nou la Țălnar”, a mai spus Vaișcovici, pentru Realitatea Sportivă

VIDEO. Mario Nicolae, despre numirea lui Mulțescu: „Toți ne-am dorit asta și ne bazăm pe experiența sa”

Mai multe știri despre Dinamo:

Fostul antrenor al lui Dinamo nu are milă față de „câini”: „Nu moare nimeni dacă va fi în B! Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

Absențe importante la Astra - Dinamo! Cine ratează semifinala Cupei + cine revine în echipa lui Mulțescu

Playtech: ȘOCANT! Florin Ristei, derapaj GRAV la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă