Gigi Mulțescu, anunțat oficial în funcția de antrenor principal al lui Dinamo! Durata contractului

1 lună in urmă 2

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Gigi Mulțescu, care deja era în club, a semnat un contract de antrenor până la finalul acestui sezon.

Gigi Mulțescu, anunțat oficial la Dinamo

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu.

Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil și un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulțescu a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica”, se arată pe site-ul lui Dinamo.

Gheorghe Mulțescu, antrenor principal la Dinamo București București, 16 martie 2021. Noul antrenor principal al echipei...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 16 martie 2021

Gigi Mulțescu va începe, astfel, al cincilea mandat de antrenor la Dinamo, echipă pe care a pregătit-o ultima dată în vara anului trecut, până etapa a doua a acestei stagiuni, când a venit Cosmin Contra.

Echipa din ”Ștefan cel Mare”, care nu a mai câștigat în Liga 1 de șapte etape, de la 1-0 cu UTA pe 31 ianuarie, va disputa primul meci cu noul antrenor principal pe 20 martie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, împotriva ultimei clasate Poli Iași, în Copou.

Gigi Mulțescu, prima reacție după ce a revenit la Dinamo

Înaintea anunțului oficial al clubului Dinamo, Gigi Mulțescu a fost la Săftica, unde a explicat de ce nu a putut refuza propunerea de a antrena echipa.

Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte.

Am emoții ca la început, pentru că este vorba de soarta echipei. Sunt speranțe că putem salva echipa, trebuie să le jucăm bine pe toate. Acum este vorba de soarta echipei”, a declarat Gigi Mulțescu.

Etichete: gigi multescu , antrenor dinamo , gigi multescu dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă