Gigi Mulţescu, antrenorul în care îşi pun speranţele toţi dinamoviştii: ,,E debandadă la club! Sper la o schimbare în bine”

1 lună in urmă 7

Dinamo Bucureşti trece prin momente grele în această perioadă, atât pe plan financiar, dar în acelaşi timp şi sportiv.

MIERCURI, 17 MARTIE 2021, 13:56

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Cu Pablo Cortacero care a dispărut din viaţa echipei, fără să aducă niciun ban în club, formaţia din Ştefan cel Mare a ajuns din nou să se bată la retrogradare, ca în finalul sezonului trecut. Singurii care mai finaţează clubul sunt suporterii acţionari, prin intermediul programului DDB. Cei care se ocupă de Dinamo, în acest moment, l-au numit antrenor principal pe Gigi Mulţescu, după ce Ionel Gane şi-a anunţat demisia, în urma eşecului de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-2.

Cristi Pulhac, fost fundaş în Ştefan cel Mare, îşi pune speranţele în Gigi Mulţescu că va aduce echipa pe linia de plutire. Fostul fotbalist spune că ,,SMURD-ul” trebuie să-i facă pe jucători să uite de toate problemele din jurul clubului dinamovist.

„Mulțescu e un antrenor bun, asta e clar! Sper din suflet să văd o schimbare în bine. Mereu s-a schimbat ceva când a venit un tehnician nou. Jucătorii se ambiționează indiferent de numele cui vine. Vor să joace și să dovedească. Se vine cu alte idei, o altă tactică și atmosfera se schimbă involuntar. Eu vă spun cum mă simțeam cand venea un antrenor nou, vorbesc din perspectiva jucătorului. Voiam să joc și simțeam că trebuie să îi arăt noului antrenor că merit. Cred că se va rezolva și problema celor care erau supărați că au fost anumiți jucători impuși.''

Pentru a vedea restul declaraţiei date de Cristi Pulhac, intraţi pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă