Gigi Mulțescu a dezvăluit cine l-a adus pe banca lui Dinamo: „Am fost apelat de unul dintre patroni!” Ce au discutat

1 lună in urmă 1

Gigi Mulțescu a dezvăluit că Marian Iuhas, unul dintre oamenii de afaceri care o ajută pe Dinamo, a fost cel care l-a chemat pe banca lui Dinamo, după eșecul cu FC Argeș, scor 1-2.

Aflată în subsolul clasamentului, Dinamo n-a mai stat pe gânduri și l-a readus pe Gigi Mulțescu. Tehnicianul a dat repede răspunsul, ba chiar n-a pus condiții și este gata să resusciteze iar echipa din „Ștefan cel Mare”.

Aflat în cantonamentul lui Dinamo de la Săftica, Mulțescu a dezvăluit și că e posibil să păstreze sistemul de joc folosit de Ionel Gane.

Gigi Mulțescu a dezvăluit cum a revenit la Dinamo: „Am fost apelat de domnul Iuhas, unul dintre patroni!”

„Sunt la Săftica și îmi fac lecțiile! E o echipă care s-a manifestat cu plusuri și minusuri, sunt doar de două zile. Am de schimbat unele lucruri, dar e posibil să păstrez sistemul cu trei fundași centrali. Au fost și greșeli, dar și execuții excelente ale adversarilor. Am fost apelat de unul dintre conducători, nu de la DDB. De unul dintre patroni, de domnul Iuhas. Mi-a spus să dau răspunsul a doua zi. Nu puteam să pun condiții, să vedem dacă merge treaba. Data trecută, am fost la zi pentru că am renunțat la o sumă importantă de bani, a fost o discuție”, a spus Gigi Mulțescu, la Digi Sport.

Deși Poli Iași nu mai bate pe nimeni și este pe ultimul loc în Liga 1, noul antrenor al lui Dinamo știe că moldovenii pot să le pună probleme câinilor, amintind de victoria la scor obținută de gruparea din Copou cu FCSB, scor 5-2.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

„Iașiul are un lot foarte bun, au avut și rezultate bune, au bătut FCSB, deci meciul este foarte greu. Trebuie neapărat să câștigăm! Nu mi-e frică de retrogradare, mai sunt foarte multe meciuri până la sfârșitul playout-ului. Nu mă preocupă ideea asta”, a subliniat Mulțescu.

The post Gigi Mulțescu a dezvăluit cine l-a adus pe banca lui Dinamo: „Am fost apelat de unul dintre patroni!” Ce au discutat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă