Gigi Mulțescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la Dinamo și ce își reproșează + Avertisment pentru Dusan Uhrin. „Jucătorii sunt într-un stres cumplit!”

1 lună in urmă 17

Gigi Mulțescu a ales să își dea demisia după ce Dinamo a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1, în manșa tur a semifinalelor Cupei României, iar fostul antrenor al „câinilor” a explicat de ce a ales să plece din „Ștefan cel Mare”.

Antrenorul care a preluat echipa de la Jerry Gane și care și-a dat demisia după doar o lună a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo trec printr-o perioadă dificilă și speră ca aceștia să reușească să salveze clubul.

Totodată, Gigi Mulțescu a dorit să îi transmită și lui Dusan Uhrin. antrenorul adus de DDB la Dinamo, un avertisment înainte de debutul pe banca „câinilor”.

Gigi Mulțescu a explicat de ce a plecat de la Dinamo

„Din cauza rezultatelor slabe. Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec”, a spus Gigi Mulțescu pentru Fanatik. Acesta a continuat și a explicat de ce a ales să preia echipa în urmă cu o lună. „Da, dar situația era urgentă, nu aveam timp să construiesc mai mult, trebuia să improvizez din ce este acum în lot. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg… sau n-am avut eu inspirație mai mare… au fost accidentări, suspendări și ghinioane.

Ce să mai zic dacă am ajuns să ne scoatem mingea din poartă… din poarta adversă vreau să spun… ne-am scos un gol ca și marcat… la foarfeca ai a lui Blejdea în Nemec… parcă e blestem, ghinion…

Am avut 70-72 la sută posesie și, patru, cinci ocazii… am dominat și am pierdut… Și cum fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii sau posesie… plec, las pe altul mai inspirat și mai norocos…”, a mai spus Gigi Mulțescu.

Ce își reproșează Gigi Mulțescu 

Gigi Mulțescu a dezvăluit ce își reproșează după perioada petrecută pe banca tehnică a lui Dinamo și i-a apărat pe fotbaliștii din „Groapă”, despre care susține că „sunt și ei într-un stres cumplit”.

„Mie îmi reproșez că am fost prea credul… am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut… Și crede-mă că am făcut tot ce am știut, tot ce am considerat că va fi benefic echipei…

Iar jucătorilor… Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii, au vrut, dar n-au putut. Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Am fost sigur că pot să-i capacitez… dar sunt și ei într-un stres cumplit… sub o presiune imensă… Am clacat împreună, eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat…”, a mai spus Mulțescu.

Gigi Mulțescu, mesaj pentru Dusan Uhrin

Totodată, Gigi Mulțescu a comentat și în legătură cu decizia oficialilor de la Dinamo de a-l aduce la echipă pe Dusan Uhrin și i-a transmis noului antrenor din „Groapă” că îl așteaptă o perioadă cumplit de grea.

„Nu, pentru că nu știam nimic de Uhrin, nu auzisem de varianta asta și, oricum, eu eram hotărât să las pe altul să încerce ce n-am reușit eu. Uhrin este un profesionist adevărat, dar trebuie să știe că îl așteaptă o perioadă cumplit de grea.„

The post Gigi Mulțescu a dat cărțile pe față! De ce a plecat de la Dinamo și ce își reproșează + Avertisment pentru Dusan Uhrin. „Jucătorii sunt într-un stres cumplit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă