”Gigi l-a îndepărtat pe unul dintre cei mai buni jucători din România!”. ”Tricolorul” care l-a impresionat pe Dragomir

1 lună in urmă 23

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

După evoluția de la Reykjavik, Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali a renunțat prea ușor la serviciile lui Nedelcu, ”unul dintre cei mai buni fotbaliști din România”, în opinia fostului președinte LPF. FCSB l-a împrumutat la Fortuna Dusseldorf pentru acest sezon, iar mijlocașul a renăscut din punct de vedere fotbalistic în liga a doua germană.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, potrivit Transfermarkt.

Dumitru Dragomir: ”Nu înțeleg de ce Gigi l-a îndepărtat pe Nedelcu, unul dintre cei mai buni fotbaliști din România”

Ar putea Rădoi să facă o echipă națională bunicică. L-am apreciat că l-a adus pe Nedelcu. Nedelcu este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, nu înțeleg de ce Gigi (n.r.- Becali) l-a îndepărtat.

A liniștit mijlocul terenului. Jucător care are stăpânire de sine, acești jucători sunt foarte rari. Știe bine cu mingea, cât e de mare, nu e lent”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Partida cu Islanda a reprezentat doar a doua apariție a lui Dragoș Nedelcu la prima reprezentativă a României.

Contractul dintre FCSB și Dusseldorf prevede o clauză potrivit căreia gruparea germană îl poate transfera definitiv pe Dragoș Nedelcu în schimbul sumei de două milioane de euro.

  • 6 meciuri a bifat Dragoș Nedelcu în acest debut de sezon la Fortuna Dusseldorf.
  • 79 de partide, 2 goluri și 2 pase decisive a adunat mijlocașul central la FCSB.

Chiar și Nedelcu a fost surprins de faptul că selecționerul tricolorilor a ales să îl introducă din primul minut, mai ales în contextul în care nu obișnuise să folosească un mijlocaș defensiv la meciurile anterioare.

Nu mă aşteptam să fiu titular, cu mister e foarte greu să-ţi dai seama dacă joci sau nu. Asta e strategia lui. Eu am fost pregătit pentru orice şi, când am aflat că joc, mi-am dorit să-mi ajut echipa mult.

M-a schimbat experienţa din Germania, e un alt campionat şi mi-am dorit mult să ajung acolo. Să fiu sincer, când am ajuns acolo mi-am dorit mult să joc. Am avut o discuţie cu antrenorul, mi-a spus că are nevoie de mine fundaş central.

Azi (n.r.- la jocul de la Reykjavik) m-am bucurat să joc mijlocaş central, dar eu mă bucur oriunde joc, pentru că pot progresa în ambele poziţii", a declarat Nedelcu la finalul meciului cu Islanda.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre Dragoș Nedelcu

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , dragos nedelcu , dragos nedelcu fcsb , dragos nedelcu romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă