Gigi Corsicanu și fanii Rapidului, lovitură grea din partea lui Victor Angelescu. Cum a ignorat propunerea Daniel Niculae – președinte și Daniel Pancu – antrenor | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 1

Gigi Corsicanu și fanii Rapidului au primit o lovitură grea din partea lui Victor Angelescu. Cum a ignorat patronul giuleștenilor propunerea suporterilor: Daniel Niculae – președinte și Daniel Pancu -antrenor.

Mihai Iosif iubește Rapidul, e „mantaua de vreme rea”,dar după înfrângerea de la Slobozia nu el a fost principala variantă pentru înlocuirea antrenorului Nicolae Grigore.

ProSport a anunțat în exclusivitate că Daniel Pancu este în cărți pentru o revenire în Giulești.

Gigi Corsicanu și fanii Rapidului, lovitură grea din partea lui Victor Angelescu. Patronul giuleștenilor a ignorat propunerea Daniel Niculae – președinte și Daniel Pancu – antrenor

ProSport a aflat amănunte interesante despre discuțiile care au fost înainte ca Mihai Iosif să preia din nou Rapidul ca antrenor principal.

Deși nu se mai afișează de ani buni prin declarații publice, Gigi Corsicanu este omul din umbră care are un cuvânt greu de spus în viața de zi cu zi a Rapidului. Însă de această dată propunerea sa nu a fost acceptată de către Victor Angelescu, chiar dacă în momentul discuțiilor dintre cei doi, patronul giuleștenilor nu l-a refuzat categoric pe Corsicanu.

Gigi Corsicanu i-a spus lui Victor Angelescu să treacă peste toate orgoliile și să îi aducă din nou la Rapid pe Daniel Pancu, antrenor principal, dar și pe Daniel Niculae în funcția de președinte al clubului, Însă, pentru ca Daniel Niculae să preia postul era clar că Victor Angelescu trebuie să renunțe la Burcă și Andrei Nicolescu, personaje alături de care „Nico” nu mai vrea să lucreze. Cum patronul Rapidului a decis că nu vrea să renunțe la cei doi, automat nu s-a mai concretizat varianta propusă de Corsicanu.

„M-am întâlnit cu Victor Angelescu, dar nu mi-a propsus să revin antrenor la Rapid”

Contactat de către ProSport, Daniel Pancu a vorbit despre posibilitatea ca el să preia Rapidul din funcția de antrenor principal. „Este adevărat  că m-am întâlnit cu Victor Angelescu, dar vreau să știți că nu mi-a propus funcția de antrenor principal. Am fost doar o întâlnire amicală, nimic mai mult”, s-a rezumat să declare fostul internațional.

The post Gigi Corsicanu și fanii Rapidului, lovitură grea din partea lui Victor Angelescu. Cum a ignorat propunerea Daniel Niculae – președinte și Daniel Pancu – antrenor | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă