Gigi Becali vrea să obțină 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu, iar vedeta celor de la FCSB este comparată cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Italiei: „Are ceva din el!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 18

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Octavian Popescu, atacantul în vârstă de 19 de ani al lui FCSB.

În ultima perioadă, s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Octavian Popescu în străinătate, însă patronul Gigi Becali a asigurat că tânărul fotbalist nu este încă de vânzare.

Adrian Porumboiu are cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu și a făcut chiar o comparație flatantă.

Adrian Porumboiu îl compară pe Octaivan Popescu de la FCSB cu Sandro Mazzola

Fostul rival al lui Gigi Becali în Liga 1 l-a comparat pe Octavian Popescu cu Sandro Mazzola, fost jucător la Inter Milano și în echipa națională a Italiei.

„E greu. Dacă îi mai pui și o sumă cosmică cum am văzut… Eu l-am asemănat cu Sandro Mazzola (n.r. fostul jucător de la Inter), cred că toată lumea îl știe. Are ceva din el.

Dar nu îmi place că trișează, caută penalty, iar asta o să îi dăuneze. Dacă nu înțelege că în sport e vorba de fair play… El are calitate, dar trebuie să scape de aceste gesturi. Puștiul are calitatre mare în el. Dacă o să fie educat, dacă o să progreseze și o să pună mușchi pe el, poate să fie un mare jucător, dar poate să rămână și o mare speranță.

PR-ul este foarte bun. Nu trebuie să se grăbească, trebuie să joace 2-3 campioante, dar degeaba joci în Liga 1 și nu în cupele europene. Acum nu poți să zici că valorează niște sume amețitoare.

Atuul lui este că este impresariat de Giovanni, iar el a vopsit mulți jucători. Aici nu trebuie să vopsească pentru că acest copil are calitate”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

  • 1.9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • 4 goluri în 17 meciuri a marcat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1.
  • 4 goluri în 32 de meciuri a înscris Octavian Popescu pentru FCSB, în sezonul trecut al Ligii 1.

The post Gigi Becali vrea să obțină 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu, iar vedeta celor de la FCSB este comparată cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Italiei: „Are ceva din el!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă