Gigi Becali vrea să încurce de tot pe CSA Steaua! Ce jucător "uitat" a evoluat la echipa a doua

4 săptămâni in urmă 1

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

În meciul de vineri, pe care FCSB 2 l-a câștigat categoric în fața celor de la Concordia Chiajna 2, scor 6-0, trupa lui Bogdan Vintilă a beneficiat de trei jucători de la prima echipă.

Alexandru Stan, jucătorul uitat de Gigi Becali, care a jucat pentru FCSB 2

Jucătorul uitat de la FCSB, care a jucat pentru echipa a doua a fost Alexandru Stan (31 de ani), despre care Becali era entuziasmat când l-a transferat. Însă, după aceea, fostul jucător de la Astra a intrat în dizgrația milionarului din Pipera. Stan a și marcat un gol.

Tot pentru FCSB 2 au mai jucat Gabriel Simion și Alexandru Buziuc, titulari până mai ieri la echipa mare. Ambii au marcat în meciul din Liga 3.

Gabi Simion 34, Buziuc 41, Ardelean 44 și 67, Stan 48 și Antonio Dănila 72 au fost marcatorii celor de la FCSB 2, în meciul care a contat pentru etapa cu numărul 12 a seriei 4 din Liga 3

FCSB 2: Târnovanu - Gogor, Nicola, Papuli, Șerban - Gabi Simion, Ardelean, Trandafirescu, Alexandru Stan - Alexandru Buziuc, Musi

Rezerve: Udrea - Sălăjan, Petruț, Moldovan, Toader, Musa, Dănilă, Pirciu, Tudor.
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Alexandru Stan a fost transferat peste noapte de Becali de la Astra. În august 2018, în toiul nopţii, l-a sunat pe Ioan Niculae şi i l-a cerut pe Alexandru Stan. I-a oferit patronului 100.000 de euro pentru două meciuri în cupele europene, dar Stan nu a vrut să plece împrumut, ci doar definitiv.

Alexandru Stan, gaură pentru Becali de peste 500.000 de euro

Iar pentru mutarea definitivă a plătit 300.000 de euro, iar scopul prinicpal, calificarea în grupele Europa League, nu a fost atins.. De atunci, în doi ani şi jumătate, Stan a jucat doar 14 meciuri la FCSB, iar zilele trecute Becali i-a plătit de urgenţă 26.000 de euro ca să nu fie depunctat.

750.000 de euro valora Stan la momentul transferului de la Astra la FCSB50.000 de euro valorează acum Alexandru Stan

Alexandru Stan a fost băgat în şomaj tehnic în marie 2020

După ce s-a accidentat şi operat la picior, Becali l-a forţat la un an distanţă de transfer pe Stan într-un meci cu Alashkert. I s-a spus că nu e recuperat, dar a afirmat că sunt banii lui şi face ce vrea. Iar fundaşul stânga s-a accidentat din nou şi a ajuns iar la cuţit.

De parcă ar fi fost vina lui, Stan a fost printre cei cinci jucători băgaţi de Becali anul trecut în şomaj tehnic. La fel ca şi ceilalţi, fotbalistul s-a adresat comisiilor federale şi în octombrie 2020 a câştigat. Iar vineri patronul FCSB i-a virat de urgenţă 26.000 de euro, pentru că altfel risca să aibă două puncte mai puţin în clasament!

Cum l-a luat Becali pe Stan cu 300.000 de euro de la Astra

"L-am sunat pe Ioan Niculae la 1 noaptea şi vreau să îi mulţumesc că mi-a răspuns aşa de repede. I-am zis că vreau să îl iau cu împrumut pe Alexandru Stan pentru o săptămână şi apoi i-l dau înapoi. Regulamentul permite. Voiam să rezolv problema cât mai repede.

Mi-a zis Ioan că mi-l dă, dar băiatul nu a vrut să vină împrumut. L-am întrebat câţi bani vrea ca să mi-l vândă pentru că i se termină contractul şi am ajuns la 300.000 de euro, plus 100.000 dacă ne calificăm în grupele Europa League. Mi-a zis da şi gata”, a povestit Gigi Becali la vremea respectivă.

Momentul în care Alexandru Stan l-a enervat la culme pe Gigi Becali

La începutul pandemiei, Becali le-a redus salariile fotbaliştilor de la FCSB. Mulţi dintre ei au fost de acord cu această măsură, nu însă şi Alexandru Stan. Acesta a fost momentul în care Becali s-a enervat şi mai tare şi nu a mai vrut să audă de el.

În sfârşit, Stan este acum recuperat total şi se pregăteşte cu echipa secundă a celor de la FCSB. Cel mai probabil, jucătorul va fi folosit în Liga a 3-a până la vară, când îi expiră contractul. FCSB 2 se luptă cu Steaua şi are ca ţintă să blocheze promovarea echipei Ministerului Apărării Naţionale în Liga a 2-a.

Să-i plăteşti un salariu de 10.000 de euro unui fotbalist pe care îl bagi doar în Liga a 3-a înseamnă ceva.

Etichete: gigi becali , alexandru stan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă