Gigi Becali, veste proastă pentru Răzvan Burleanu! Patronul de la FCSB este sigur: „Nu-l mai sucește nimeni!”

1 săptămână in urmă 19

Gigi Becali este convins că Mirel Rădoi va pleca de la naționala României! Patronul de la FCSB susține că selecționerul are „motive întemeiate” pentru care va renunța la prima reprezentativă.

Federația Română de Fotbal mai speră ca Rădoi să se răzgândească, dar omul de afaceri îl știe bine pe Mirel și este sigur că selecționerul nu mai poate fi „sucit”.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00. Mihai Stoichiță a recunoscut că intențiile Federației Române de Fotbal sunt să continue colaborarea cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Gigi Becali este sigur: „Nu-l mai sucește nimeni pe Mirel Rădoi!”

Gigi Becali îi transmite lui Răzvan Burleanu că trebuie să își caute repede selecționer, după ce România a învins Armenia și s-a apropiat de barajul de calificare la Campionatul Mondial.

Dacă România va câștiga cele două partide care au mai rămas din grupă, cu Islanda și Liechtenstein, atunci echipa noastră va avea de disputat două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial.

„Mirel e genul de om care când vrea aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face. Vrei să îl convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte hahaha, dar are motivele lui întemeiate pe care nu le spune”, a spus Gigi Becali, conform Antena Sport.

The post Gigi Becali, veste proastă pentru Răzvan Burleanu! Patronul de la FCSB este sigur: „Nu-l mai sucește nimeni!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă