Gigi Becali, umilit în presa internațională. Ce ziar a avut numai cuvinte dure la adresa latifundiarului

2 luni in urmă 24

Gigi Becali, umilit în presa internațională. Patronul FCSB „taie și spânzură” la echipa sa. Cel puțin așa a fost până la recenta sosire a lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Latifundiarul e „pus la colț”, însă, într-un ziar din Slovenia. Motivul: comportamentul lui Becali la adresa unui jucător român apreciat de sloveni, care a fost transferat la roș-albaștri abia de 2 luni, dar a fost deja amenințat cu alungarea de la FCSB.

Gigi Becali, umilit în presa internațională

Gigi Becali, umilit în presa internațională. Atitudinea latifundiarului față de jucătorii săi e binecunoscută. Tzak-pak, la prima greșeală, fotbalistul e desființat, indiferent dacă abia a sosit la echipă ori este de ani buni acolo. Pe Alexandru Crețu, Becali a dorit să-l transfere de mai multă vreme. Fundașul de 29 de ani a făcut carieră în campionatul Sloveniei, la NK Maribor. În iunie el a semnat cu FCSB liber de contract, trecând chiar și peste sfaturile agentului său, Zvonko Milojkovic care l-a atenționat să nu facă acest pas.

Gigi Becali l-a desființat pe Crețu la prima eroare. Considerat vinovat pentru autogolul lui Vinicius ce a dus la eșecul în fața Rapidului, fotbalistul a fost „pus la zid” de patronul FCSB care l-a pus, verbal, pe liber.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”, a spus Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid.

Ce ziar a avut numai cuvinte dure la adresa latifundiarului

Gigi Becali a fost taxat de jurnaliștii sloveni pentru atitudinea față de Alexandru Crețu. Publicația Ekipa24 a titrat „Maribor, îl aduci înapoi? Crețu în șoc sever, din cauză că… Gigi Becali a lovit din nou”. Ziariștii fac o analiză a situației fotbalistului la clubul patronat de Becali și-l descriu pe patron în cuvinte dure, caracterizându-l drept „unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului”.

Îi aduce din Slovenia, iar apoi își bate joc de ei. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic, fost jucător la Olimpija. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu, românul care a jucat la Maribor și a semnat cu FCSB.

Becali l-a prezentat publicului chiar în vila sa de lux, una care este, de fapt, un kitsch. A fost frumos cât a durat, dar a durat foarte puțin. Crețu e deja pe lista neagră a lui Becali. Pare că a jucat ultimul său meci pentru echipă, după ce Becali a spus că a pierdut derby-ul cu Rapid din cauza lui: ”Crețu ne-a bătut, nu Rapid. De acum încolo, e liber și îi voi da încă 100.000 de euro”, a spus Becali”, scriu cei de la Ekipa24.

Ei nu uită să-l amintească și pe agentul lui Crețu, Zvonko Milojkovic, care l-a sfătuit public să nu meargă la clubul condus de Gigi Becali.

E interesant că acum trei luni, până și agentul Zvonko Milojkovic i-a transmis public lui Crețu să nu semneze cu FCSB: ”Am cinci oferte mai bune pentru el, dar dacă Crețu vrea să fie sclavul lui Becali, asta e. Dacă merge la FCSB, nici nu-i pot ura succes, pentru că se va sinucide din punct de vedere sportiv. Să meargă, dar fără mine, eu nu vreau să fiu implicat în acest suicid sportiv și financiar”. Și cât de multă dreptate avea…”, au mai scris slovenii.

The post Gigi Becali, umilit în presa internațională. Ce ziar a avut numai cuvinte dure la adresa latifundiarului appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă