Gigi Becali, totul despre transferul lui Dennis Man: „Nu credeam că iau așa de puțin!” » Cât câștigă Anamaria Prodan

1 lună in urmă 23

Anunțul oficial al transferului lui Dennis Man (22 de ani) la Parma e o chestiune de ore;FCSB va primi în schimbul jucătorului 13 milioane de euro;Man va câștiga în Italia aproximativ un milion de euro pe sezon.

„Am rezolvat-o și cu Ana. S-au liniștit apele, Ana a muncit și ea, a adus o ofertă. Giovanni a muncit mai mult, a adus o ofertă mai mare. Nu le-am zis lor de ofertele celorlalți. Transferul e exclusiv toată munca lui Giovanni. I-am spus Anei să stea la Miami, că o să primească bani. Mai departe, e posibil să câștige bani la o revânzare a lui Man. I-am zis că stă acasă și ia 100.000. Nu-i convine?”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

FCSB. Gigi Becali, totul despre transferul lui Dennis Man: „Va semna pe 4 ani și jumătate”

Becali a renunțat la două milioane din suma de transfer. După ce va da 11% din sumă celor de la UTA, finanțatorul FCSB va rămâne cu 11 milioane de euro.

„Nu pot să spun tot. Ieri era vorba de 15 milioane, 13+2. Acum e vorba de 13 milioane. Am scăzut eu 2 milioane. Man a plecat pe 13 miliaone. E posibil duminică să joace la Parma. Mai multe nu pot să vă spun. Am convenit cu patronul lor să fie confidențial, pentru că îi stricăm ploile. 

Man va avea un salariu de 1 milion, 1 milion și o sută pe an. Va semna pe 4 ani și jumate. Are contractul deja trimis. E 99%! Citește contractul la ora asta, mai trebuie să semneze. Pleacă de la 20.000 pe lună și se duce la 100.000. Trebuie să plătească 80.000 împrumutul pentru apartament, pe care i l-am dat eu”, a mai spus Becali.

„UTA ia 11% din sumă. Aveau 15% la revânzare, am mai cumpărat eu 4. Am vrut să cumpăr tot, dar nu voiau. Să primești 13 milioane pentru un jucător în pandemie din România... N-am crezut că ajung la așa puțin, dar n-am avut ce face! E pandemie! Eu voiam să-l dau cu 40 de milioane, 50. Când i-am schimbat contractul, i-am scăzut clauza lui Man de la 100 de milioane la 30 sau 40 de milioane. Nu-l dădeam, dar mi-era teamă să nu se închidă Europa, granițele, să nu mai jucăm, cine știe”, a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali: „Banii de pe Dennis Man îi iau eu! Dar mai fac și câteva transferuri”

„11 milioane e câștigul nostru. Am exagerat eu când spuneam prețurile alea pentru Man și Coman. Dacă nu se întâmpla cu pandemia, acum vorbeam de 500-700 de milioane în Europa, mă refer la Mbappe, ăștia. Acum, când pandemia se oprește, vor exploda prețurile. O să fie foamete de fotbal, bani. 

Banii îi trag eu. Aveam eu 12 împrumutați la club. Îi trag la mine! Cu siguranță că-l iau pe Vukusic, dai un milion, două să cumperi jucători acum. Îl știe MM pe acest atacant. Următoarea etapă e posibil să și joace. Aveam o problemă. Pe Tănase, Man, Coman, Popescu, Olaru, Moruțan nu puteam să-i scot. Nu mai aveam loc de închizători. Erau 6 jucători pe care nu puteam să-i scot. Acum avem loc”, a încheiat Gigi Becali.

Tavi Popescu e la ora asta mai tare decât Man și Coman! Eu spuneam de Messi și de Neymar că joacă precum îngerii. Pentru Popescu la fel, joacă îngerii. Nu se va mișca fără 100 de miliaone. Se naște unul la 50 de ani ca el!
Gigi Becali, patron FCSB

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă