Gigi Becali spune „stop” plecărilor de la FCSB! Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase: „Trebuie să luăm campionatul” + Cum îl „împacă” pe căpitanul echipei

1 lună in urmă 18

În această iarnă, s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Florin Tănase de la FCSB. Însă, Gigi Becali susține că nu va mai vinde niciun jucători, după transferul lui Dennis Man la Parma.

Florin Tănase (25 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract cu formația bucureșteană până la finalul actualului sezon.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 42 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase

Gigi Becali susține că nu va mai pleca niciun jucător de la FCSB, după transferul lui Dennis Man la Parma, deoarece își dorește să câștige campionatul. Cât despre Florin Tănase, cel despre care s-a vorbit că ar putea pleca în această iarnă, spune că nu are oferte. În plus, dacă își va manifesta vreo echipă interesul de a-l transfera pe Tănase, Gigi Becali intenționează să-i mărească salariul acestuia, pentru a fi sigur că jucătorul nu va pleca.

„Nu poate să plece Tănase pentru că nu are ofertă și oricum nu mai vindem. Gata, trebuie să luăm campionatul. Îmi trebuie la echipă și jucători cu experiență cum e Tănase. Dacă are ofertă, îi oferi 30.000 – 35.000 de euro salariu și aia e”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

The post Gigi Becali spune „stop” plecărilor de la FCSB! Ce se întâmplă cu transferul lui Florin Tănase: „Trebuie să luăm campionatul” + Cum îl „împacă” pe căpitanul echipei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă