Gigi Becali, șocat după ce a aflat că Florinel Coman riscă pușcăria! „Cu legea nu te joci! El nu e recidivist” EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 8

Gigi Becali a aflat de la ProSport că Florinel Coman are dosar penal după ce a fost prins conducând mașina deși nu aare permis. Patronul FCSB a spus că este foarte îngrijorat și a spus că nu știe de ce jucătorul său nu era în București.

Lovitură dură pentru FCSB! Florinel Coman a fost prins de polițiști conducând fără permis și s-a ales cu dosar penal. Jucătorul conducea cu 165 de kilometri la oră când a fost oprit pe autostradă. Gigi Becali a fost surprins când a auzit vestea. A spus că nu știe nimic, dar speră ca jucătorul său să nu ajungă la închisoare.

„Tata, e prima dată când aud treaba asta. Pun acum mâna pe telefon să îl sun pe Meme să văd dacă e adevărat. Dacă a greșit, trebuie să plătească. Cu legea nu te joci. Dar nu cred eu ca faci pușcarie din asta. El nu e recidivist.

O să plătească amendă penală. Dar stați că verific acum la Meme să văd dacă știe ceva. Eu nu stiu ce căuta el pe acolo sau nu stiu nici dacă el a fost la volan. Nu stiu nimic despre ceea ce îmi spuneti voi acum”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

The post Gigi Becali, șocat după ce a aflat că Florinel Coman riscă pușcăria! „Cu legea nu te joci! El nu e recidivist” EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă