Gigi Becali, șocat de coreeni, în timpul discuțiilor pentru transferul lui Sergiu Buș: „Spun o chestie de la negocieri! N-au mai văzut așa ceva” Ce clauză au propus

1 lună in urmă 13

Sergiu Buș a plecat de la FCSB și a semnat cu FC Seongnam, informație anunțată în exclusivitate de către ProSport. Bogdan Apostu dezvăluie un amănunt incredibil din timpul negocierilor. Impresarul spune că FCSB a cerut garanții, iar asiaticii s-au angajat la un lucru greu de crezut pentru fotbalul românesc.

Sergiu Buș a plecat de la FCSB și a semnat cu FC Seongnam. Atacantul a fost prezentat deja la noul său club. Fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș a semnat un contract valabil două sezoane cu gruparea din Coreea de Sud.

Impresarul fotbalistului dezvăluie că FCSB s-a temut că nu va primi banii la timp și a insistat pentru o anumită garanție.

Gigi Becali, șocat de coreeni, în timpul discuțiilor pentru transferul lui Sergiu Buș: „Spun o chestie de la negocieri! N-au mai văzut așa ceva”

„În general, coreenii sunt foarte serioși. Spun o chestie de la negocieri. Nu e o picanterie, ci o realitate.

FCSB e obișnuită să nu primească banii la timp de la echipele îndepărtate. Avem atâtea cazuri cu arabii, chiar cu Pintilii. Așa că FCSB a luat în considerare asta, a cerut banii imediat.”, a dezvăluit Bogdan Apostu pentru GSP.

Agentul de jucători spune că asiaticii nu au înțeles reticența românilor, astfel că au venit cu o promisiune. FCSB ar putea primi dublul sumei de transfer (300 de mii de euro, n.r.), în cazul în care termenii nu vor fi respectați:

„Cei de acolo n-au înțeles de ce și au zis că în două săptămâni plătesc. Atunci FCSB a cerut garanție, ceea ce e firesc.

Cei de la Seongnam au zis să plătesc dublul sumei de transfer dacă în două săptămâni FCSB nu are banii în cont.

N-am mai văzut așa ceva! Ceea ce spune multe despre corectitudinea unui club., a mai spus Bogdan Apostu.

Agentul de jucători spune că, la Seongnam, Sergiu Buș va avea un salariu de patru ori mai mare, decât la FCSB.

„E clar că Sergiu nu a trecut prin cea mai bună perioadă a lui la FCSB. Salariul lui Sergiu este cu mult mai mare decât ar putea plăti orice echipă din Romania. Îi crește salariul de patru ori.

Domnul Becali este mulțumit și chiar i-a transmis că, după ce câștigă câteva milioane acolo, îl așteaptă la FCSB. E clar că Sergiu merita mai mult la FCSB, dar ei au strategia lor. Mai departe, FCSB este istorie pentru Sergiu, dar sunt sigur că, daca ar fi jucat mai mult, ar fi avut mai multe realizări Sergiu”, a declarat Bogdan Apostu, pentru Telekom Sport.

800.000 de euro este cota lui Sergiu Buș, conform transfermarkt.com

The post Gigi Becali, șocat de coreeni, în timpul discuțiilor pentru transferul lui Sergiu Buș: „Spun o chestie de la negocieri! N-au mai văzut așa ceva” Ce clauză au propus appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă