Gigi Becali și metodele secrete desprinse din filmele psihologice! De ce îi ceartă, de fapt, pe Olimpiu Moruțan și pe Florinel Coman: „Becali vinde de la suma asta în sus” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 16

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a dezvăluit de ce îi ceartă, de fapt, pe jucătorii în schimbul cărora își dorește să obțină milioane bune de euro de la echipe importante din străinătate.

Recent, Gigi Becali i-a criticat din nou public pe Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Florin Tănase, dorind să își readucă jucătorii cu picioarele pe pământ, după două înfrângeri consecutive în Liga 1 și eliminarea din Cupa României, în fața rivalei Dinamo.

Acum, Gigi Becali a explicat de ce are această atitudine față de jucătorii lui și ce planuri are cu aceștia.

Gigi Becali a dezvăluit de ce îi ceartă pe jucătorii de la FCSB

Patronul lui FCSB a explicat că își ceartă public jucătorii pentru a-i motiva, dar și pentru că are pretenții ca aceștia să joace foarte bine de fiecare dată, având în plan să îi vândă pe cel puțin 5 milioane de euro.

„Îi mai cert eu pe Moruțan si Coman, dar ei stiu că nu îi cert din răutate, ci doar să îi motivez. Am pretenții de la ei, iar pe ei doi vreau să obtin bani mulți. Becali vinde jucători doar de la 5 milioane de euro în sus”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Totuși, în ceea ce îl privește pe Olimpiu Moruțan, Gigi Becali a anunțat că nu îl va ceda pe mijlocaș în schimbul unei sume mai mici de 15 milioane de euro.

The post Gigi Becali și metodele secrete desprinse din filmele psihologice! De ce îi ceartă, de fapt, pe Olimpiu Moruțan și pe Florinel Coman: „Becali vinde de la suma asta în sus” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă