Gigi Becali și-a pierdut răbdarea! Răzvan Oaidă, umilit în FCSB – Gaz Metan! A fost scos după 36 de minute

2 luni in urmă 1

Toni Petrea l-a titularizat pe Răzvan Oaidă în meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș din etapa 26, dar Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu mijlocașul său.

Răzvan Oaidă a început partida cu Gaz Metan Mediaș încă din primul minut, dar a rezistat pe teren doar 36 de minute, după ce în prima parte a meciului nu a ieșit deloc în evidență.

Titularizarea lui Răzvan Oaidă pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș a fost aspru criticată de fanii FCSB-ului pe rețelele de socializare, iar Gigi Becali și-a dat seama că a greșit să-l forțeze pe mijlocașul transferat de la FC Botoșani.

Răzvan Oaidă, umilit în meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș

Astfel, Răzvan Oaidă a fost scos de pe teren în minutul 36 al meciului, după ce în prima parte a partidei cu Gaz Metan Mediaș a ieșit în evidență doar prin cartonașul galben încasat în minutul 26.

Locul lui Răzvan Oaidă a fost luat de Ante Vukusic, atacant pentru care suporterii FCSB-ului insistau ca să i se acorde mai multe șanse la formația roș-albastră.

Răzvan Oaidă, pe urmele lui Alexandru Buziuc?

Răzvan Oaidă ar putea să calce pe urmele lui Alexandru Buziuc, fotbalist care a pățit și el același lucru în meciul jucat de FCSB cu Academica Clinceni. Atacantul fusese introdus pe teren în minutul 46, imediat după pauză, în locul lui Oaidă, dar Buziuc a evoluat preț de 33 de minute, nu până la finele jocului.

„Alexandru Buziuc a făcut un joc foarte bun ca atitudine, dar cu prea puține realizări tehnico-tactice. Am considerat să-i dau o șansă și lui Vukusic. Se întâmplă în viața oricărui fotbalist. Bănuiesc ca nu e mulțumit, sper să-l ambiționeze mai mult pentru viitor”, declara Toni Petrea despre schimbarea lui Buziuc.

The post Gigi Becali și-a pierdut răbdarea! Răzvan Oaidă, umilit în FCSB – Gaz Metan! A fost scos după 36 de minute appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă