Gigi Becali și-a pierdut cumpătul. Ce îi transmite lui Raed Arafat, după ce s-a zvonit că Bucureștiul ar putea intra în carantină

1 lună in urmă 3

Gigi Becali și-a pierdut cumpătul când a auzit că Bucureștiul ar putea intra în carantină, în urma creșterii de cazuri de COVID-19. Patronul lui FCSB anunță că nu va respecta restricțiile și că va participa la slujba de înviere.

Omul de afaceri i-a transmis, totodată, un mesaj dur lui Raed Arafat și anunță că își asumă riscul de a fi amendat în cazul în care va fi prins de poliție.

Gigi Becali și-a pierdut cumpătul. Ce îi transmite lui Raed Arafat, după ce s-a zvonit că Bucureștiul ar putea intra în carantină

„Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă?”, a declarat Gigi Becali la Romania Tv.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a anunțat că nu exclude intrarea în carantină a municipiului București, în cazul în care va fi depășită incidența de 6 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

 

 

The post Gigi Becali și-a pierdut cumpătul. Ce îi transmite lui Raed Arafat, după ce s-a zvonit că Bucureștiul ar putea intra în carantină appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă