Gigi Becali și-a luat mijlocaș din Macedonia de Nord. „Cariera mea abia acum începe!”

1 lună in urmă 1

Gigi Becali l-a luat pe Jorgo Papuli, un puști în vârstă de 19 ani din Macedonia de Nord care va juca pentru FCSB 2, dar care poate intra în planurile lui Toni Petrea în viitorul apropiat.

Jorgo Papuli a fost crescut la Academia lui Goran Pandev, celebrul atacant care a făcut spectacol în Serie A și care încă evoluează la cel mai înalt nivel la Genoa, echipă pentru care a și înscris în meciul cu Udinese din ultima etapă, scor 1-1.

Jorgo Papuli face parte din lotul antrenat de Bogdan Argeș Vintilă la FCSB 2, dar acesta speră ca în curând să aibă ocazia să joace alături de Florin Tănase, căpitanul fostei vicecampioane a României, și celelalte vedete ale roș-albaștrilor.

Gigi Becali l-a transferat pe Jorgo Papuli, un mijlocaș din Macedonia de Nord

Jorgo Papuli a vorbit despre noua sa aventură la FCSB și s-a declarat încântat de transferul său la formația patronată de Gigi Becali. Mai mult, macedoneanul în vârstă de 19 ani le-a făcut și o promisiune fanilor echipei roș-albastre.

„Bineînțeles că mă bucur enorm că fac parte dintr-un club atât de grozav. Sper că voi folosi șansa care mi se oferă și nu voi dezamăgi. Sunt gata să fac tot posibilul și să dovedesc cât valorez.

Cariera mea de fotbal abia începe și sunt bucuros de provocările care urmează. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în trecut și care m-au sprijinit, în special familiei”, a declarat Papuli pentru sportmedia.mk.

Cine este Jorgo Papuli

În vârstă de 19 ani, Jorgo Papuli este un mijlocaș născut în Macedonia de Nord care a fost crescut la Academia „Goran Pandev”. Tânărul fotbalist chiar a fost pe banca de rezerve a formației patronate de Gigi Becali la duelul dintre CSA Steaua și FCSB 2, scor 1-1, în Liga 3, dar nu a fost introdus de Bogdan Argeș Vintilă pe teren.

 

The post Gigi Becali și-a luat mijlocaș din Macedonia de Nord. „Cariera mea abia acum începe!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă