Gigi Becali, sfătuit să ”bage mâna adânc în buzunar” pentru Deian Sorescu! Cât de rapid poate face profit cu dinamovistul

1 lună in urmă 27

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și unul dintre apropiații lui Gigi Becali, l-a sfătuit pe patronul de la FCSB să facă un efort financiar și să pluseze pentru Deian Sorescu.

Gigi Becali, sfătuit să ”bage mâna adânc în buzunar” pentru Deian Sorescu

Dumitru Dragomir consideră că Deian Sorescu merită 1 milion de euro, sumă pe care, cel mai probabil, Dinamo ar acceptat-o și a transmis că, în ”maximum un an”, Gigi Becali ar putea face profit cu jucătorul crescut la ACS Poli Timișoara.

Dacă eram în locul lui Gigi, dădeam 1 milion de euro pe Sorescu și peste un an, maximum un an, îl dădeam cu 3 milioane”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Calitățile lui Deian Sorescu

Fostul conducător de club și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a prezentat și calitățile lui Deian Sorescu.

Are o vitalitate ieșită din comun, are o tehnică de fundaș cum n-au mulți în Europa. El centrează bine, lovește bine mingea. Dacă joci cu el fundaș, ești sigur că ai superioritate în față”, a transmis Dumitru Dragomir.

Deian Sorescu, folosit fundaș dreapta în repetate rânduri stagiunea trecută, a fost avansat în linia de atac recent, acolo unde juca și la ACS Poli Timișoara, de unde a fost adus de Dinamo.

Inclusiv Mirel Rădoi l-a folosit pe jucătorul dorit de Dinamo în ofensivă, în banda stângă, la duelul cu Islanda, câștigat de România cu 2-0.

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă