Gigi Becali se implică în scandalul dintre FRF și LPF: „Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi!”. Soluția patronului de la FCSB pentru implementarea sistemului VAR în Liga 1

1 lună in urmă 1

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre scandalul dintre Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal privind întârzierea implementării sistemului VAR în Liga 1.

Implementarea sistemului VAR în Liga 1 este blocată din cauza bugetului pentru instruirea arbitrilor, iar între FRF și LPF s-a iscat un conflict.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a lansat un atac la adresa LPF, iar secretarul general Justin Ștefan i-a răspuns pe măsură.

Gigi Becali se implică în scandalul dintre FRF și LPF

„Federația are arbitrii, da? Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii și să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noștri?! Dă-ne, bă, CCA și le facem noi pe toate! Dar ei comandă tot! L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, după un african. Pun pe cine vor ei, fac delegările cum vor ei și nu răspund niciodată.

De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni. Dar parca niciodată chiar așa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav”, a spus Gigi Becali, pentru GSP.

Patronul lui FCSB face un apel la ceilalți conducători din Liga 1, să protesteze în contextul amânării implementării arbitrajului video în România.

„Eu ce să fac? Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur! Da, ar trebui să fim uniți toți conducătorii din Liga 1 și să spunem: «Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!». Ei dau banii la cluburile mici, pentru voturi. Asta îi interesează”, a mai spus Gigi Becali.

Răzvan Burleanu, atac violent asupra LPF: „Își dorește să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF” + Acuzații extrem de grave: „Îi suspectez de asta” Justin Ștefan dă de pământ cu Răzvan Burleanu, după atacul la adresa LPF: „Această afirmație o consider ridicolă! Ține de un interes electoral!”

The post Gigi Becali se implică în scandalul dintre FRF și LPF: „Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi!”. Soluția patronului de la FCSB pentru implementarea sistemului VAR în Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă