Gigi Becali, schimbare de 180 de grade! ”Nu-mi convine ca toată lumea să câștige și eu să risc banii mei”

1 săptămână in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a spus de ce nu a achiziționat niciun fotbalist, deși are în vedere jucători din Liga 1, cum este cazul lui David Miculescu (20 de ani).

Gigi Becali, schimbare de 180 de grade! ”Dacă ne jucăm cu banii, intrăm în faliment”

Milionarul din Pipera a lăsat de înțeles că a făcut o schimbare de strategie de 180 de grade și a și explicat cum gândește mai nou ”afacerea FCSB”.

”Aveam altă mentalitate, acum nu-mi mai convine să dau bani, millioane și alții să se uite la fotbal, toată lumea să câștige și eu să risc banii mei.

Nu am câștigat până acum, e bine că nu sunt în pierdere, dar nu... Am scos banii, nu am câștigat. Dacă ne jucăm cu banii, intrăm în faliment”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Liga Digisport.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Omul de afaceri este convins că niciun manager din sportul-rege nu poate coordona mai bine decât el tot ce se întâmplă la gruparea roș-așbaștrilor.

”Dacă lăsam profesioniștii... Toți care au lăsat echipa pe mâna profesionițtilor sunt în famliment, insolvențe, profesionistii și-au luat banii, și-au făcut nume, iar ei au ajuns în faliment.”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

VIDEO cu Gigi Becali la Liga Digisport

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , gigi becali fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă