Gigi Becali s-a interesat de situația de la Dinamo: „Finul Borcea înnebunește! Am întrebat și eu în stânga și dreapta de acest Cortacero”

2 săptămâni in urmă 8

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021, 17:30 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 17:39

Gigi Becali spune că finul Cristi Borcea suferă pentru situația de la Dinamo, dar că nu ia în calcul o revenire. Patronul celor de la FCSB l-a amintit și pe Pablo Cortacero, investitorul spaniol dispărut din peisaj. 

Dinamo este într-o situația mai dificilă ca niciodată. Poate încheia runda de play-out pe loc retrogradabil, iar orizontul nu e loc optimist. Gigi Becali spune că finul Cristi Borcea e cu ochii pe tot ce ce se întâmplă în „Ștefan cel Mare”, dar că nu vrea să investească din nou. 

Gigi Becali: „Cristi Borcea înnebunește când vede ce e la Dinamo”

„Ați văzut ce înseamnă Dinamo acum fără Borcea și Nicu Badea? Așa ajungea și Steaua, dacă eu nu mă băgam atunci și îl lăsam pe Păunescu singur. Se ducea Steaua ușor, ușor spre faliment. Dar Talpan pe astea nu le vede. 

Chiar am întrebat și eu prin stânga și dreapta de acest Cortacero, dar toți îmi spun doar lucruri urâte despre el și uite cum a ajuns Dinamo. Finul Borcea înnebunește când vede în ce hal a ajuns Dinamo, dar nu vrea să se mai bage în fotbal, că iar sar ăștia pe el. Ați vazut si voi pe unde au ajuns cam toți patronii noștri care au fost ca și mine în fotbal. 

Atunci chiar aveam cu cine să mă bat la campionat. Erau Copos, Bucșaru, Iancu, Mititelu, Porumboiu și așa mai departe. Erau cei de la CFR, dar cu ei mă bat și acum. Dar vă mai spun încă o dată că fînul Borcea nu mai revine la Dinamo”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

VIDEO Revine Cristi Borcea la Dinamo? Claudiu Niculescu, dezvăluiri din culise: „Suferă foarte mult! Zece la sută e speranță că Borcea se întoarce”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Giovanni Becali, gata să se implice la Dinamo: „Trebuie făcut ca la FCSB! Aș putea sprijini proiectul”

Dănuț Lupu critică deciziile fanilor: „Un strungar nu poate conduce un avion!”

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă